Thursday, August 18, 2011

Window Shopping for Hari Raya

Jom kita tengok apa yang aku & Tini sempat snap masa kat Masjid India semalam :

Kain Ela dengan pelbagai pilihan di jual dengan harga borong. Yang best shopping kat Masjid India ni sbb kita leh tawar menawar ngn penjual. So , leh la beli dengan harga murah dari yang biasa. . . . berbaloi kan?

Baju kurung cotton di sekitar Masjid India . . . pelbagai warna dan rasa , eh! leh rasa ke???

Baju Kurung cotton yang murah di Muadz Tekstil . . . . kat kedai lain dia jual dengan harga RM50

Pelbagai jenis shawl di jual dengan harga borong . Kedai ni nama dia kedai Muadz Tekstil . . . memang jual shawl dengan harga borong. Kalau korang p Masjid India singgah la sini . . Murah !

Kain telekung, kain pelekat pelbagai corak dan pilihan yang ada di sini. Harga pon berbaloi rasanya . . <-- bagi pendapat aku la~

Baju untuk pengantin pon ada . . sepasang lagi . . .so bagi bakal pengantin tu leh la p shopping dekat sini. Murah-murah !

Blouse RM18.80 <--kedai ni memang suka letak 80sen

Pelbagai jenis corak & shawl di jual dengan harga borong. . . .
Tengok ni ada 80sen jugak. . . hehe....

Eh! aku ni dah macam promoter Masjid India pulak padahal aku takde pulak dapat apa-apa komisen. huhu~ Sebenarnya aku just nak share ngan korang je.

Sharing is caring <3

32 comments:

  1. haha...promote2...cam2 ada..duit je yg xde bile blik dr masjid india ni

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. aku sesuai kan jd promoter ???hehehehe.....

    ReplyDelete
  4. promoter dlm blog jela....emas pon promote dalam blog+ fb+twitter

    ReplyDelete
  5. eh.. murahnya cotton tu nik!!! i like!! rasa nak beli je kalo kita pi situ.. tapi billah nak pi gaknya.. huhu..

    ReplyDelete
  6. memey murah kak ....kami survey2 harga gak...yg tu la yg paling murah...ada yg rm39 tp dia ALMOST cotton la....kedai tu tepi lrt je.....kalau singgah kejap pon leh beli....tp akak mesti nak p naik kete...hehe....

    ReplyDelete
  7. mak aii murahnya.....mmg saje je la kalau dtg cni x beli pape...kalau kita g, mesti rabak terus poket....

    ReplyDelete
  8. poket rabak????hehe...ganaz nyer liza nih.....sampai rabak poket...tp rabak poket pon tkpe sbb dah beli baju baru....hehehehehehehehehehehe

    ReplyDelete
  9. hihihi..aritu g jugak Masjid Jamek. yang bestnye tudung if beli banyak silap2 dapat RM5 sehelai..hihihi ^_^ berbaloi2..

    ReplyDelete
  10. syieda joy: pergh...murah giler!!! stakat ni sy tk dpt lagi cmtu...sbb tk beli byk kot...syieda beli kat kedai area mana?

    ReplyDelete
  11. dah update !! ada 3 gambar yg aku lupa upload kat post ni..baru letak...

    ReplyDelete
  12. LIZA rabakkan poket sendiri xpe la..kang xpasal2 poket zul pon liza rabakkan jgak

    ReplyDelete
  13. hhehe....xdela, kita masih belum jadi pisau cukur lagi...errkkk....tnggu dia kaya skit la... :D

    ReplyDelete
  14. haha...apa salah nye rabakkan poket zul tu...tak salah kan zul<--eh tkleh tag la kat sini...wakakakakaka....zul syg liza mesti dia kasi je liza rabakkan poket dia...nnti liza beli kan la bj raya zul bile poket zul dah rabak....hhahahahaha..LOL

    ReplyDelete
  15. hik2...zul baju raya dia last dia beli time form 3 rasanya.... :D

    ReplyDelete
  16. patut la zul bnyk duit,,berjimat upenye die..

    ReplyDelete
  17. liza: perghhhhhhhhh...laki mmg cenggitu...kurang berbelanja....lgpon diorg kene pakai bj melayu so mcm tk pakai sgt time keje...pakai time raya je...so better diorg beli bj t-shirt ke...kemeja ke...leh pakai tuk keje

    tini: zul berjimat tuk kawin...kan liza?

    ReplyDelete
  18. hahaha...x nak tanya berapa supliment wat badan dia tiap bulan...??baru tau jimat ke x...

    ReplyDelete
  19. Bab supplement jgn tanya la.. Ni nsb baik puasa.. Klu x puasa... Nah hamek ko... Hhahaha...

    ReplyDelete
  20. hahhaa...korang nih..hissh..hehe

    ReplyDelete
  21. beli supplement untuk dpt body yg diidamkan....liza gak untung dpt bf ketul-ketulll...opsssss...larikkkk

    ReplyDelete
  22. tapi kan cam xpadan je..sepatutnye liza kene berisi sikit,..liza mkn bnyk2 sikit..ni kering je..zul ketul2..lliza kering cam papan..hehe..jagn marah,.

    ReplyDelete
  23. haah, untung sgt....xde sape berani usik, takut lebam bijik mata.hhahhaha

    ReplyDelete
  24. hehehe...nak tegelak baca komen tini..."liza kurus mcm PAPAN" hehehehehehehe...........hahahahahahahhahahahahahahhahahahahhaha kite duk sebelah PAPAn ke???

    ReplyDelete
  25. Liza: usik apa ??ketul2 ke?hehe :p

    ReplyDelete
  26. Amboi ktini, kemain kan...eh kita dh naik 4 kilo ni papan jadahnya...dah demok laa....huk2...kita dah jadi burger skrg....ehh???

    bukan usik ketul2 la kfaz...usik kita la...sape usik kang, zul bg penumbuk ketulan padu...hahahha

    ReplyDelete
  27. oooo yeke......hehehehe...org bdn ketul2 ni mmg kuat ek tumbukan dia???????

    ReplyDelete
  28. nak try tumbuk zul la..boleh x liza?

    ReplyDelete
  29. hahaha....skrg tumbuk xde apa...patah tulang dia nnt...kuruih lg... :D :D

    ReplyDelete
  30. patah tulang?badan zul kan beketul ketul? hehehe

    ReplyDelete
  31. Dptkan baju kurung cotton murah di http://labukurung.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...