Thursday, August 11, 2011

ABC oh! ABC

Bulan-bulan puasa ni mesti terliur tengok gambar makanan & minuman. Ni aku hidangkan gambar-gambar ABC yang penah aku makan sepanjang hidup aku , haha~

ABC at Giant Kelana Jaya
( boleh la~)

ABC at Berjaya Times Square
(em . .dap ada ice cream)

ICE Ruby at The Mines
(er. . .rasa dia mcm air kotak perisa kundur . . aku mmg tak suka air kundur tu)

ICE Lychee at The Mines
(perghh . . hilang dahaga, suka yang ni!)

ABC at The Mines
(ABC ni pon cedap gak!)

ABC at Village View Restaurant, Bangi
(terlampau manis, terlebih sirap . . tp ok la~), nak tahu cite on ABC Village View ni p kat sini --> ABC Village View

ABC at Restaurant Rebung, Bangsar
(rasa dia mcm tawar sikit . . . . . harga dia RM6.00 >_< , huhu~)nak tahu cite pasal Aku kat Restaurant Rebung ni p kat sini --> ABC Rebung


Ni jela gambar yg ada dlm simpanan External HD aku. Tempat lain ada gak makan , tp tak de gambo. hehe~ Layan jela ek~ Kalau teringin buka pose nnti p beli la. Slurrrrpppp~

Selamat Bebuka yer !_!

12 comments:

  1. oit3...ape plak nih...kang aku buat perangai kang..xpasai2 kene p cr plak

    ReplyDelete
  2. teringin abc yg ada jagng kuning tu..nmpk sedap

    ReplyDelete
  3. tini: yg ada jagung tu mmg sedappp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!superb~ tiap2 minggu p mines , tiap2 minggu la aku p makan abc.tu yg byk abc mines tu....tp skrang org tu bz, tk dapek buka di mines, lgpon aku nak buka kat umah...makan budu!!!haha~

    ReplyDelete
  4. waaaa...sedapnye...
    xpe perut..saba2..

    ReplyDelete
  5. chae ra: hehe...dugaan di blog ....anyway, tq singgah sini...:p

    ReplyDelete
  6. nk jagung byk tuuuu......gi la makan ABC sek 2 s.alam...mmg legend laa...

    ReplyDelete
  7. liza: yg jagung tu mmg sedappppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp!!!! hehe~

    ReplyDelete
  8. nak p mkn jgak la..kat mana tu..tp jauh nye.

    ReplyDelete
  9. yg ABC ada jagung tu dekat mines la........nnti kite p la bebila....ajak nik ke :p

    ReplyDelete
  10. eh! lupa la din...ajak din , ko , aku , nik...smua single....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...