Monday, December 17, 2012

BE Nuffnang untuk bulan December :)

Assalamualaikum kawan-kawan. Alhamdulillah , masih ada rezeki untuk bulan December 2012. 


Dah nak penghujung 2012. 
Azam 2012 dah tercapai?
Apa azam 2013 korang?


24 comments:

  1. Tahniah. Dah lama tak dapat BE...huhuhu...

    ReplyDelete
  2. saya baru pasang iklan nuffnang kat blog...tak sampai pun 2 minggu..hahahaha

    ReplyDelete
  3. eh...macam lain je Nuff..dah berwajah baru ye.. nak g tengok jap la..lama sangat tak ke sana.. huhu.. :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdullillah rezeki tuh.. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah,iu ntungnya,..turn sya bilala gaknye,eheheh!!

    ReplyDelete
  6. X penah paham psal nuff nie....
    Orng pasang....sy pun pasang....fungsi x tau...huhhu...

    ReplyDelete
  7. masyukk gak tu..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  8. whoaaa.... siap ada CTR BONUS lagi.... Masa untuk kasi UP TRAFIK tau....PING SITU SANA SINI jangan dilupa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq abg man for the tips.. byk mik tips dar shakiddo n hazmanfadzil. tq

      Delete
  9. Assalam, jemput tengok-tengok long sleeve maxidress dan jubah cotton/denim sleeveless with inner di blog saya. sesuai dipakai untuk ke pejabat, kuliah, kelas atau jalan2

    --> http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

    TQ ye

    ReplyDelete
  10. repeat balik azam tahun lepas. hehe..

    ReplyDelete
  11. azam kite nak baby!!!!..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin, moga ada rezeki untuk falsya dan kite juga. amin.

      Delete
  12. Azam next year nk beli rmh.....hmmmmm....harga rmh makin lama makin mahal....

    ReplyDelete
    Replies
    1. azam ni mmg tersemat sejak nak kahwin.

      Delete
  13. as salam... kire2nye tu berapa Afasz dapat ye? kite x pernah ade blog..... :-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...