Friday, December 28, 2012

Rezeki Afasz untuk kali ke-7

Assalamualaikum kawan-kawan. Hari ni hari Jumaat, esok dapat la berehat-rehat di hujung minggu :)
Alhamdulillah , ada rezeki Afasz untuk kali ke-7 dari CONTEST KOMEN BLOG HAZMANFADZIL.COM. Walaupun aku rasa , bulan ni aku banyak bercuti ke ALOR STAR (kenduri sepupu ), ke LENGGONG (kenduri Kembarku),  ke PULAU TIOMAN (cerita honeymoon tak habis lagi, tunggu ada mood nak update je ) , di tambah pula aku demam dan sekarang ni aku dah jarang nak berBW disebabkan aku guna laptop lain (bukan laptop yg aku selalu guna)  . .  tapi aku tetap menjadi Raja Komen untuk kali ke-7 :)


Kepada EN Hazmanfadzil :
Moga murah rezeki anda.  
Moga dipercepatkan jodoh buat En Hazmanfadzil.
 Dah nak masuk tahun 2013 ni.
Ada lagi ke contest ni ek?

Jeng jeng jeng :D

14 comments:

  1. as salam.. lama x berkunjung ke sini.. tahniah yer.. rezeki nak masuk tahun baru.. hehe..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, tahniah rezki berumahtangge gitu :)

    ReplyDelete
  3. salam petang jumaat
    singgah ptg :)

    ReplyDelete
  4. susah betul saya nak lawan dengan awak ni kan..hahaha

    ReplyDelete
  5. tahniah.. moga tahun depan dapat rezeki lbh berganda..

    ReplyDelete
  6. tahniahh ler....aku pon nak...hehehe...blanja eskrim cket... :D

    ReplyDelete
  7. ada.. ada... giler hebat komen..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...