Wednesday, December 12, 2012

Gambar Majlis Perkahwinan Kembarku @ Lenggong, Perak

Assalamualaikum kawan-kawan . .  Maaf la tak dapat nak update blog & BW dua tiga hari ni. Minggu lepas aku pergi Alor Star, demam dan berjangkit pula ke En Suami. Hari ni hari Rabu, kami akan berhoneymoon berdua but actually ada 3 pasangan sepupu aku yang bergelar pengantin baru akan berhoneymoon sekali. Honeymoon sponsered by my uncle. So, kami pun teruskan la. Eh! membebel plak aku. Jom la tengok beberapa gambar yang aku tempek. 

Bersama Saya Disini . Sama ke muka kami? huhu~


Guestbook Corner


Hantaran dari pihak lelaki. 

Aku & En Suami bersama pengantin. 

Geng UiTM Perlis- Aku, En Suami , Mas & Suami

Sempat juga jumpa Baby Sufrina Marissa yang suka senyum :)

En Suami bersama Acong Pown Pown . . 

Bersama Adik Intan. Matching betul bunga tangan tu dengan intan :D

Sesi bergambar dengan Adik Intan plak , hehe~

Ni sesi bergambar dengan Ex-Housemate aku di Kelana Jaya. Tak sangka dapat jumpa diorang.

Memasing bawa pasangan. Baju kotak-kotak. 

Gambar last, aku posing sebelum gerak balik. Rasa macam kat Tanah Aina plak. Masa ni aku dah demam dah. huhu~

Next entry kene tunggu aku balik dari honeymoon. Ni je auto post yang sempat aku siapkan memandangkan aku kena bertolak ke Mersing jam 12am tadi. Jumpa next week k .Tata ~ Nak honeymoon :)

17 comments:

  1. a'ah la,muka nak dekat sama..mcm adik beradik pun ada..hehe :)) tahniah ye Tinie :))

    ReplyDelete
  2. comei kembar ko ngan dress tu...selamat berhoney moon faszz....

    ReplyDelete
  3. Seronoknya dapat berbulan madu. Ditaja pulak tu. :)

    ReplyDelete
  4. Semua yang dalam gambar tu pun sepesen je.sama smua.

    ReplyDelete
  5. hai orang lenggong hihi..kenduri tu kt kg mana?? honeymoon ramai2 best kan haha

    ReplyDelete
  6. berseri-seri muka pengantin tu yea.... anyway patut la blog abang tu sunyi je seminggu nie

    ReplyDelete
  7. Mcm2 gaya suami k.tini wat....kelakar lak....k.tini sopan je... :D

    ReplyDelete
  8. kambar dia pulak yang kahwin..hehehe..tahniah.. semoga berbahagia hinggalah ke akhir hayat..amin..

    ReplyDelete
  9. Salam. Singgah santai di sini. Selamat pengantin baru ye.

    ReplyDelete
  10. yg da kawin pakai baju plain je..yg blom kawin pakai baju kotak2..hehe :D

    ReplyDelete
  11. yg da kawin pakai baju plain je..yg blom kawin pakai baju kotak2..hehe :D

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat blogger Saya DiSini :D

    ReplyDelete
  13. suka nyer kalau dapat makan kenduri......he3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...