Tuesday, December 4, 2012

Leap of Faith Jump @ Tanah Aina Farrah Soraya (Part 11)

Assalamualaikum ya asdiko'ii. Korang ada tengok NONA TV3 tak dua minggu lepas? Dia ada cerita pasal Tanah Aina Farrah Soraya ni. Hari ni aku nak share salah satu aktiviti yang ada di Tanah Aina Farrah Soraya. Bagi yang sukakan aktiviti lasak macam Puan Sri Sabrina (Owner Tanah Aina) mesti suka. Tengok gambar sudah~

Tinggi gak tu. 

Lompatan yang cantik . .  cewahh ~

Berjaya mendarat dengan selamat. 

Gambar aku ke tu ek??? Korang rasa aku buat ke idok aktiviti ni????
Tengok bawah sikit 
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^



Aktiviti posing WAJIB tapi aktiviti LEAP OF FAITH JUMP tu tak wajib okeh. hehe~


Cerita Tanah Aina :

22 comments:

  1. Replies
    1. satu ooffice tu. ngn anak2 boss skali

      Delete
  2. Bestnya.. mandi air terjun.. tapi tengah sejuk2 ni.. rasa menggigil je tengok gambaq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgk gambar je dah menggigil ke? erkkk

      Delete
  3. salam..baru sempat BW.mak ai..ramainya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ... nnti sy BW blog awk pula :D

      Delete
  4. wahhhh, meriahnyeee..dh lama xmandi air terjun..

    ReplyDelete
  5. Farah fauzana baru haritu buat...rasa mcm dia ada uplod gmbr....

    ReplyDelete
  6. hahahahahhhaha......ingatkan awak yang melompat.....
    Aku pun tak berani gak...

    ReplyDelete
  7. as salam

    banyak xtvt meanrik kat sini...nice sharing:)

    ReplyDelete
  8. ada tengok kat tv3 rancangan nona.nmpk cam bes jer.sesuai ke dgn org seusia akk..

    ReplyDelete
  9. pergh..tingginya melompat..ahahaha..

    ReplyDelete
  10. wat terjun tiruk tu best tu..

    ReplyDelete
  11. Nampaknya koleksi gambar kat TANAH AINA FARRAH banyak lagi la yea....hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt byk ... abis tu. baru je p tanah aina dah puasa, so tak sempat la nak update.

      Delete
  12. takutnya nak terjun..tapi rugi tak cuba he..he...

    ReplyDelete
  13. Bestnyer....
    Nak terjun best tapi takut pun ada :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. faz xtkut pon...buat flyingfox pon xtkut..

      Delete
    2. saya disini: perli nampak :D

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...