Monday, December 31, 2012

Sedap Sangat Ke?

Assalamualaikum asdiko'i. Hari ni ada rasa nak update sesuatu. Ce tengok gambar kat bawah. hmmmm . . . . . . . . . . . . . . . .  . .


Ini bukan DURIAN CREPE, ini MANGO CREPE.

Inti dia ada buah mangga

Bagi aku, aku tak berapa suka sangat. Sebab muak. Kalau DURIAN CREPE tak sure la rasa dia sama ke tak. Lepas aku makan ada rasa pening pale akibat muak sangat. huhu~

Ramai gak blogger yang update pasal DURIAN CREPE.
Sekarang musim DURIAN. Haritu pegi beli DURIAN, ramai yang beli nak buat DURIAN CREPE. huhu~
Untung gile penjual DURIAN.
:)





38 comments:

  1. kire xpenah makan mango crepe sbb mcm tah..xde rase nak try pun..tp kalau durian crepe, aiii like!!!!!..hahaha

    ReplyDelete
  2. yelah kan..sana sini tunjuk durian crepe tu tp pcl tak berkesempatan nak makan lg..dah nak habis musim doyan nih...sedap eh ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mango crepe. durian crpe tk penah rasa.

      Delete
  3. durian crepe pon sama. muak sebab creme tu. durian fresh lagik sedap ! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. emm... dah rasa mango crepe ni, rasa cam takut nk rasa durian crpe sbb krim dia byk benor. :D

      Delete
  4. husna suka durian..tp tang durian crepe tu mmg jadi x lalu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu.. stgh org mmg suka buah ori je. kalau jd bentuk lain jd tk sedap kan

      Delete
  5. kat cni dah xde sgt durian...lagi2 durian mcm d24 ke... so, dh x leh nak buat DC....huhuu :((

    ReplyDelete
  6. saya dah makan sekali durian crepe. terus tak nak lagi. muak huhu

    ReplyDelete
  7. manggo rasa mcm mane masam manis lah kot yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ni mangga manis. so rasa cam manis n muak sgt ngn krim dia tu

      Delete
  8. emmm...sedappp rupa paras die..makan xtauu lagik..;)

    ReplyDelete
  9. Tak suke selain dari durian crepe. Dc gak yng sedap..

    ReplyDelete
  10. bg akak sedap tp tak lah sampai akak nk mkn hari2... berpada2...
    tp mungkin ada yg tak suke bile durian tu di moden kan

    ReplyDelete
  11. kalau tak berapa sejuk mungkin jadi muak kot..tapi saya tak penah rasa lagi :P

    ReplyDelete
  12. hurmmm manggo crepe nie akak x pernah cuba ..
    ada juga cakap sedap , macam strawberry crepe .. aduhh banyak versi lah pulak ekek ;)

    ReplyDelete
  13. aigoooo aigoooo... xsempat akak nk rasa durian crepe... da keluar mcm2 crepe skng yer... mmg tertinggal bot la akak ni uhuks

    ReplyDelete
  14. Akak pecinta durian tetapi rasa cream tu memang boleh buat kita muak...

    ReplyDelete
  15. saya lebih suka makan durian original begitu sahaja ;)

    ReplyDelete
  16. Tak pernah lagi merasa mango..durian crepe dah banyak kali dah.

    ReplyDelete
  17. sedap ke manggo crepe ni..ari tu mkan duyan crepe hampir nk termuntah psl muak ngan creme...mmg aku cleh trima..tp mulut n citarasa len2 kan..

    ReplyDelete
  18. ntah2 derian crepe muntah teros, sbb akak makan derian rasa nk muntah kecuali musang king..hehu demand :)

    ReplyDelete
  19. Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan

    ReplyDelete
  20. yang buat muak tu sebab krim dia.. crepe ni kena kurangkan krim baru rasa seronok je makan..hehehe

    ReplyDelete
  21. mango crepe xpenah makan durian crepe lg la sbb durian pn xmakan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo. hehe so tkde la nak rasa kan. :D

      Delete
  22. Replies
    1. try la zuan, mana tahu jd gian ke. :D

      akak tk mau dah.

      Delete
  23. oreo crepe pun ada.. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam2 perisa la skrang. yela sampai bile nak durian crepe je. musim durian bukan selalu pon :)

      Delete
  24. 1st time cuba durian crepe..xbape best..muak sgt..tp y kali ke dua order kat lain..tu..habis sekotak mkn..lps tu order l beberapa kali. ketagih lak..

    ReplyDelete
  25. cantiknye mango creeeeeeepe ko ni...mcm bantal kecek...kiutt..hehhee...nape plak muak?cane rasa dia...aku ape crepe pon x pnh rasa lg...T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa la. aku rasa mango ni . rasa pening . sbb creme byk sgt kot. durian tk tahu la.

      Delete
  26. tak pernah makan. durian crepe ke mango crepe... sama je.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...