Tuesday, January 31, 2012

BerPosing dengan Blogger-Blogger Hebat !

Walaupun gambar tak byk & walaupun gambar byk blur, nak gak post gambar bersama blogger-blogger yg hebat ni! Ni time kami makan @ Bangkok House, Sunway Giza Mall Kota Damansara.
Semua tak ready lagi, duk ukur tinggi, sapa tinggi kene duk bawah. haha ~

 Pinky girl !
Nurul, Madammondoq & Aku >

 Antara jejaka idaman yang datang.
Mana yang ensem ek? hehe~ 
Kene tengok peyut kot. opsssss :p
 < AslamZuanAbang Ensem & Kid >

Gambar blur tp nak letak gak.
hehe~

Kita tunggu gambar dr Madammondoq la. 

14 comments:

  1. wow besh nya.heeee. yg laki2 nk perut hebat.banyak ke makan tu?

    ReplyDelete
  2. zuan menunggu entry ni.. nk cilok gambar..hehe xde ambil gambar malam tu sebab bateri phone dah abis.. :D

    ReplyDelete
  3. cik puan rara: yg laki semesti nya bertambah nasi la....yg perempuan mmg perut kecik...tk larat masuk byk.

    zuan: tunggu gambar dr madam , lg cntik wooo...cilok la....hehe~ baik punya cilokkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  4. saya disini: Lumix aku dah bengong kot. lg pon tu time dah gelap.

    kene beli kamera mahal mcm mira or nik la....tp duit tkde....

    nnti tgk gambar kat blog madammondoq tu, gambar kat dia byk sbb husband dia mmg photographer stiap event

    ReplyDelete
  5. Charming....

    Jom join Giveaway Sulung's Miecyber Blog

    http://www.miecyber.com/2012/01/giveaway-sulung-miecybers-blog.html

    ReplyDelete
  6. Perggghhhh.. muka saya saling tak tumpah macam Dato' K.

    ReplyDelete
  7. AE: eh yeke....kalau misai tu ada la sikit...hehe muka tkde la plak :p

    ReplyDelete
  8. hohoh seronok korang...jelezzz nih

    ReplyDelete
  9. Wow best ni jumpa dan beramas mesra..sy tak pernah lg jumpa mana2 blogger

    ReplyDelete
  10. zarul: jelez melez...hehe~ jom la

    puan kutu: jom la jumpa .hehe~ tp yg ni first time jumpa blogger , sbb kite antra 5 pengomen tegar kat blog madammondoq.com

    ReplyDelete
  11. wowww..makin hebat NIK ko laa ni dipersada blog ni ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. pojie ko pon dah hebat kan.. aku dah kenal kan ko ngn bro , ko kene belanja aku. teh ais pon ok :p

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...