Tuesday, January 17, 2012

Nyum - Nyum Rasa Sekali Nak Lagi ~

Nyum-Nyum . . . . . . . . sedap nyer ice cream ni . . . . . . 

Banoffy Toffy  . . . . . . . . . . . 
Harga dia RM 18.90
- Sedap sangat , memang rasa Banana la !-


Choc/Stw Heaven . . . . . 
Harga RM12.90
 - Sedap tapi manis sikit -

Kat mana aku makan? hehe~
Lepas pergi makan kenduri Abg Hisham @ Putrajaya, aku ngan Kaklong, Abg Fauzi, Ya ucukkk & Atin ucuk sikit p Alamanda, cuci mata sambil shopping. hahaha~ 
Lepas tu dah penat-penat shopping kitorang singgah la sini.
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^




Ada lak pakcik ngn anak dia beborak kat situ. Rosak gambar.hehe ~


"Indulge yourself with the creamlest ice cream on earth "

Sambil menunggu ice cream . . . Apa yg lawak sangat Kaklong?

Aku dengan Ya Ucukkkk

Sedia untuk di baham oleh 5 gergasi. . . 


Tengok la Kaklong tu. . . hehe~


Gambar berlima. Lubang hidung aku je nampak dengan pipi yang di kerat. huhu~
Abg Fauzi knp wat muka marah tu?


Resit nye. . . . Semua di belanja oleh Kaklong & Abg Fauzi.

TQ pada yang belanja. 
Dapat gak merasa makan ice-cream kat THE CREAM & FUDGE FACTORY ni. . . 
Lepas ni Kaklong belanja la kat Ice Room plak. hehe ~ 

18 comments:

  1. adoiii..mengugat iman nieh..;)

    ReplyDelete
  2. Falsya:hehe ~ p la makan..sedap...sy makan kat Alamanda ni...nyum nyum nyum, yg pisang tu sangat sedap...strawberi tu manis sgt...slurpppppp hingga menjilat jari wokeh..:p

    ReplyDelete
  3. ooooo... gi alamanda tak bgtau..

    ReplyDelete
  4. kid: sy selalu la p alamanda tu, dekat je ngn umah. ni p 2 minggu lepas ni....kalau kite p....KID nak belanja CREAM FUDGE ke? nak !!!!!!!

    ReplyDelete
  5. mak aih..sampai lapan blas hengget.. tapi memang nampak sedap pun...

    ReplyDelete
  6. nape sume pkai bju kurung..???balik kenduri ke...?

    ReplyDelete
  7. Rai: 5 tahun sekali leh la makan kat sini....lain la kite anak datuk ke...tan sri ke.hehehehe

    Anonymous: ha'a tu kan aku ada tulis, baru balik dr kenduri tu...ko mesti tgk gambar je ..mcm saya disini.hehehe

    ReplyDelete
  8. Cream and fudge mmg sodappp........walaupun harga dia x berapa sedap...hahaha...kita makan pon kat alamanda... :D

    ReplyDelete
  9. halyzaqiut: harga dia sedap kalau org belanja.hehe ~ nyum nyum...nak lg yg pisang tu..

    diah: mmg sedap ! yummy yummy....diah belanja kite pasni la ek?

    ReplyDelete
  10. sedapnya..belanja boleh.. hihi..
    contest surprize tue dah tamat..
    sekarang ada contest gak kat FB alamanda..
    menang ipod.. cubalah..

    ReplyDelete
  11. cute mum: yg ni kakak sy belanja. ehehe~ cute mum la belanja sy.hehe~

    ooo dekat fb alamanda ke....tq for the info.

    ReplyDelete
  12. nampak sedapp..leh cuba ni. alamanda xde la jauh sangat..

    ReplyDelete
  13. iizla: izla duk mana? mmg sedap la...harga dia sedap di pandang shj...hehe ~ nyum nyum..org belanja lagi sedap!

    ReplyDelete
  14. wahh tegok gambar je dah meleleh ..wuuu

    ReplyDelete
  15. puanbee: meleleh AYAK liur akak ...p amik tisu , kasi lap...meleleh tu..hehehe :p

    ReplyDelete
  16. alinac lover: kak nik yg belanja.hehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...