Monday, January 9, 2012

Happy Birthday KembarKu

Jumaat lepas hari lahir kembar ku. So, harini baru sempat nak wat entry. Amik gambar-gambar dari FB. (minta izin tuan punya gambar k)


Tak sabar betul aku, duduk je terus buka Bubur tu.hehe ~


Alfvin & Besday Girl ~


Besday Girl bersama aku , Halyzaqiut & Mujoko . . . 


Besday Girl & aku lagi. . . hahaha Alfvin sibuk makan tu . . .  

Eh! Gambar Raymond mana? Dia yg plan semua ni , at last gambar dia tkde ek?  

Cite Kembar : 

9 comments:

  1. saya disini: suka le tu...prosperity...

    falsya: sama kan...hehehe dah 30 lebih org dah berkata begitu.

    ReplyDelete
  2. gmbr raymond adala...kat hp kita ni ada... :D

    ReplyDelete
  3. oh ada ek. tula rasanya ada amik...hehehe tkpela...dah post pon entry ni.hehe ~

    ReplyDelete
  4. aku nk gak prosperty..bile bf ke-2 aku nk blnja ni..?

    btw...ePy beLated bday to 'Saya Disini'

    "May God bless you and have a blessed journey in your life.."

    ReplyDelete
  5. aku pn tk makan lagi.ni ada office mate kami belanja saya disini shj.aku makan bubur je sbb nak makan lg pastu. makan ngn bf 1. hehe.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...