Friday, January 6, 2012

Menang Kipas Panasonic

Sabtu lepas aku & family ku pergi Nilai 3. huhu~ Ayh aku dpt sms menang Kipas Panasonic yg kecik tu. Al-kisah, tahun lepas, kami beli barang-barang untuk kenduri akak aku , so dah beli banyak more than RM1500, so kami dapat la masuk contest. Banyak la gak borang kami dapat sebab RM1500 kan. Maybe more than 10 borang contest kami hantar. Hadiah utama dia Perodua VIVA . . .lain-lain hadiah lebih kepada barang elektrik dari Panasonic.


Ni la Kipas nye . . . warna nya dah nak sama dengan color bilik aku. So sesuai la . .
wakakakakakaka~ 


Ni la kedai yang buat contest tu, THANK-Q Pavillion  . . . banyak pilihan untuk hantaran dan goodies di hari perkahwinan. Memang terbaikkkkkk . . . .

12 comments:

  1. time nak kawen dulu ade gak niat nak ke Nilai 3..tp bile pikir jauh n kat sana mmg panas terik2 sgt2,terus x jd..hehe..anyway,bestnye dpt menang kipassss..;)

    ReplyDelete
  2. hish....xaci...ari tu pon aku g nilai gak...kdai yg sma ko g tu...

    aku isi bnyk gak borang tu..

    woo woo tp mk aku x kate ape2 pon...xdpt la tu...= x btuah la kami...

    hehe

    ReplyDelete
  3. falsya: hehe kire kipas tu ayh sy punya la...tp sy letak dlm biik...kalau falsya duk jauh dr nilai 3 , better tak payah la p, sma je kos dia nnti, duit minyak lg. tp kedai ni mmg byk pilihan !!!....besar!!! kami shoping brg kawin kedai ni je.


    anonymous: tk bertuah la tu...aku hantar more than 15 borang rasanya.....kalau dpt viva tu..perghhhhh hehehe

    ReplyDelete
  4. wah2..syioknye...tahniah..ok la kan dr xdpt..panasonic bagus kan..

    ReplyDelete
  5. Wahh, sejuk pasni bilik...hik3...

    ReplyDelete
  6. aku dpt bepuluh borang...nek lenguh tgn aku tau mengisinye...tp bg 3...aku..mak aku..n pklang aku...

    ReplyDelete
  7. ~diAhOntHeblOg~ : ha'a ni contest thn lepas, tekejut gak dapat tahu, kami menang.hehe

    liza: mmg sejuk la....huhu~ dah la dah musim panas balik....tp dia ketot , kene letak atas katil ...hehheehe , so lagi sejuk la....yg penting sesuai ngn bilik UNGU kite !!!!

    ReplyDelete
  8. anonymous: bukan rezki ko la tu, tk pon ko menang VIVA, tp dia lom bgtau lagi, dia akan kasi SMS nnti, hehehehe..skali dia kasi ANDA MENANG VIVA !!!!!! Aku pon bhg2 kan borang tu, sbb byk sgt...akak aku, aku, ayh aku pastu mak aku tolong tulis, byk giler..aku dah la kejang.eh ~

    ReplyDelete
  9. saya disini: bukan rajin la...kami beli barang dekat rm1500 (barang kawin akak aku thn lepas) , time tu kedai ni wat contest...so kami isi je borang tu, menang..alhamdulillah, byk lg hadiah best2 ....hadiah utama VIVA....hehe ~

    ReplyDelete
  10. kipas... leh laaa kipas lipas.. hehehe

    ReplyDelete
  11. kid: dlm bilik sy takde lipas....nyamuk pon tkde...hehehe~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...