Thursday, January 26, 2012

MY BIRTHDAY Giveaway by MADAMMONDOQ.COM

Masih sempat untuk aku join contest Madam ni. Contest End 27 Januari .ESOK !
hehe~ last minute rasa mcm nak masuk lak.


Komen / pandangan tentang apa yang perlu di tambahbaik dalam Blog Madammondoq :

Blog madam dah tersangat la perfect. Saya punya la belek sampai tak tahu nak komen apa utk penambah baikkan untuk blog madam. tp rasa nya sy ada satu yang saya rasa perlu bg madam untuk perbaiki untuk menjadikan blog madam lebih GORJES !

 - - - > Madam tambah la gambar madam yang gorjes kat tepi belah kanan . Bila orang buka je blog madam.dia mesti belek keseluruhan blog madam dulu, so gambar tu as daya penarik untuk mereka explore or blog walking to blog madam. < - - - 


Ucapan birthday untuk Madam : 
“Saya UCAPKAN selamat tambah usia. 
Semoga dengan pertambahan usia madam lebih mendewasa kan madam.

Bukti Madam dah bertambah matang :


Zaman 2003 - 2006


Ni gambar Madam yang latest. Gorjes & nampak kematangan di wajah Madam.
Sifat keibuan terpancar di wajah Madam~

. ChurpChurp
Amik kat blog Madam lagi. Entry pasal Tudung Radiusite Super Gorjes

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Moga madam berbahagia bersama keluarga hingga akhir hayat. 

Moga Allah murah kan rezki Madam sekeluarga, 
Moga Danish cepat dapat adik
Amin ya rabbalalamin.



Time Konvo masih berdua. . .


Sekarang dah bertiga. Danish dah besar pon.
>_<
One happy family



Amik dari blog Madam , latest entry gak. Besday Madam, Laling Madam wat suprise.
So sweet~


Done.
So sapa-sapa yang nak join GA ni sempat lagi, ESOK last ! Click pada bannar atas tadi.



13 comments:

  1. dah minta permission madam tuk letak gambar....

    yang madam peace byk2 tu ada lak dlm PC umah aku, so ada la serpihan gambar time kat kolej.... :)

    ReplyDelete
  2. muahahaaha!! gambar buruk weiii...
    haha.. mengulit kenangan btol tau nik ni!!!
    btw.. nice2.. good luck!!

    ReplyDelete
  3. mana de buruk, akak yg paling cun kat kolej dulu...hehe ~ tp tang yg jelir lidah tu yg takleh tahan...kite terjumpa satu folder gambar ni, hehe~ ada gak lg. ikutkan mmg dah takde...tp godek2 pc umah, ada plak....hehe~

    ReplyDelete
  4. Muhammad Saiazuan Norhalik: ye gambar madam zaman muda muda...tp skrang pon muda GORJES lg....

    ReplyDelete
  5. adakah itu gambar lama madam? hehehehee

    ReplyDelete
  6. Kid : ye...kan dah tulih tu zaman 2003- 2006...zaman time study dulu >_<

    cun kan?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...