Tuesday, January 17, 2012

Bukti kesedapan kek Cheese

Ini adalah kek semalam. Yang tinggal kecik tu aku yang makan dengan laju nyer. . . . huhu~ .

Gemuk sudah ~ Macam mana nak diet ni? Makan semua yg kalori tinggi dan berlemak. CHEESE CAKE !

18 comments:

  1. sedap tuh......bila nak belanja

    ReplyDelete
  2. hafizal: sy ke kene belanja? ni boss belanja ni...ngeh2

    ReplyDelete
  3. pergh...cis kek...sedap giler...lagi sedap dr kek coklat bodo akak tu....hahahaha

    ReplyDelete
  4. cendana kasih: kek yg akak buat tu ada sentimental value sbb buat sendiri.yg ni boss belanja, beli dr kedai...hehe ~ tp mmg sedap pon kek ni !

    ReplyDelete
  5. tebalnya cheese dia...
    ni bukan lagi sedap ni...
    ni tahap lazat!!
    hehe :D

    ReplyDelete
  6. Erin:mmg tebal, mmg naik la 4kg kalau makan. sedap + lazat =sezat.....wakakakaka...rosak bhs

    ReplyDelete
  7. alinac lover: hanya mampu tgk jela...hehe p la secret recipe....makan sampai muak cheese...sedap gile perisa yg ni..sbb ada 3 layer...nyum nyum

    ReplyDelete
  8. Nasib saya makan 2 sudu je smlm....kurang kalori...koh3...

    ReplyDelete
  9. halyzaqiut: sy makan byk sudu sbb terlampau sedap....hehehe...pg ni makan epal...harap dpt la hapuskan lemak smlm..hahahahahaha

    ReplyDelete
  10. halyzaqiut: oh yeah bebeh...epal hijau maybe mampu menghapuskan segala LEMAK dr cheese dan nasi LEMAK smlm !!!

    ReplyDelete
  11. nak bg saya gemuk senang jer bg je saya makan kek fevret saya ni hehehe

    ReplyDelete
  12. whoaaaaaaaaa terliur! nyum3... nak sikit :D

    ReplyDelete
  13. zarul: zarul kurus sgt ke?kalau nak p la beli.hehehehe ada kat secret recipe. nyum nyum.beli sepotong pon dah cukup menggemukkan .

    ardini humaira: dah abis dah smlm...jgn terliur sampai sebaldi lak.hehehe :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...