Thursday, January 5, 2012

Kenangan bersama rakan-rakan seperjuangan. . . .

Dah masuk tahun 2012 ni, tetibe teringat zaman aku belajar dulu (macam la lama sangat , baru je 4 ke 5 thn dah berlalu)  . . . huhu ~ Muka kawan-kawan semua muka fresh dari ladang .hehe ~ Jom la layan gambar aku & rakan-rakan masa study di UiTM Arau, Perlis.

Muka-muka fresh . . . time kat Lab komputer. 


Ni masa kelas TITAS . . . sedang posing sambil menunggu Ustaz (ala . . . tak ingat la nama Ustaz yg ajar TITAS ? ? )


Aku & Faez . . . . Kembar baju je. Muka tak sama kan? Eh ! Faez  skrang antara kawan aku yang dah kawin. hehe ~

Mira ko macam lecturer la. . . hehe ~ Sebelah nyer , Rahamirzam  . . 


Unik la gambar ni. . . Mas sedang posing sambil jejaka-jejaka (Nazirul, Din & Ihsan Bahjat) di situ baru nak menuju ke kelas.  . . 


Faez & Dik Intan kat Lab komputer. . . . eh Lab Komputer ke ni? Takde komputer pon? ? ? 


Nik Anisah & Dik Intan lagi . . . hehe ~kuat posing si Intan ni. . keh keh ~


Mas & Munir. . . . . .Mas pon dah kawin. . . 

Ni pon time kelas TITAS. . posing2


Dik Intan lagi . . . hehehe bersama Hot Mama Iza . . phewwiiitt ~


Jejaka-jejaka di kelas kami. Yang sorang tu rajin la, khusyuk baca notes. . . 


Ni plak Hassan , budak kelas kami yg di import dari Yemen. Scandal Dik Intan. . . opsss ~ 
Gurau je ek Intan , jgn marah. Tp mmg betul kan? eh . . . . :p


Tini, Nik Anisah & Mama Iza. . . so sweet gambar ni sbb tiga-tiga pakai spek. . . haha ~
Rajin Tini salin notes. . . 


Rindu la kat korang . . . huhu ~ Semalam buka gambar-gambar di UiTM , terus je rasa nak post entry ni. hehe ~ So , maaf la kalau korang rasa gambar korang tak cantik ke dlm ni, tp aku dah pilih gambar yg tercantik dah ni. . . hehe ~ Amacam. . . fresh tak muka kitorang? hehe ~ Muka baik je semua, masa ni kami SEM 1  . . mcm skema je semua. wakakakaka ~ Dah masuk SEM 6 baru la OTAI sikit. Chewahhhhhh ~

27 comments:

  1. rindunye....budak 3 org yg kat luar tingkap tu..dtng lambt ke???

    mira ngn mas kurus giler msa ni..cam xckup mkan

    ReplyDelete
  2. izah cam xcukup vitamin la..kering je..isk..

    ehsan tu bca betul2 ke buat2 baca note..

    ReplyDelete
  3. amboi mahadi tersengeh..suke la tu

    ReplyDelete
  4. saya disini: byk nyer komen....ko pon rajin salin notes tu...gambar last....hehe...eh aku lupa nama yg sorang laki tu....nama dia apa ek? dia dak poli ko kan? mahmud ek nama dia..

    ReplyDelete
  5. innocent je muka masing2....heu3...

    ReplyDelete
  6. saya disini: oh mahadi nama dia...aku lupa.....hehehehe...

    liza: mmg la sem 1 kan..wakakakakaakaka

    ReplyDelete
  7. mia mira: mmg la orang bahagia....nnti kalau aku bahagia, aku pon naik mcm ko...

    saya disini: DIN mmg skema kan sampai sekarang? eh hehehe... :p

    ReplyDelete
  8. gambar2 ni semua mcm zaman xde kaler pun ada... ke amik guna camera yg pakai filem tu? hehe 8-X

    ReplyDelete
  9. mypapit: sy edit la kasi nampak klasik..nama pon kenangan ...hehe ~

    ReplyDelete
  10. bju purple sy ilang...wooowooo ~_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku rasa mesti kes yg org curi bj tu....

      Delete
  11. anonymous: sabar yer ...nnti beli la baru..hehe

    saya disini: series aku lupa ...sbb nk tag dlm fb, hehe

    ReplyDelete
  12. gamabar yg katenya dh OTAI mana...?nak jgk tgk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah buat dah sambungan gambar otai...

      Delete
  13. nnti kan episode OTAI tu nanti..hehehehe~

    ReplyDelete
  14. wah episod 'OTAI'...xsabaq ni....kol brp?channel ape?ehhehe tajuk post dh ade...intinya blum ade lg ke?

    ReplyDelete
  15. anonymous: ko ingat aku wat filem ke apa? hahahahahahaha waakakakakakaka...

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. ko mmg kurus....tgk time yg sem akhir tu :D

      Delete
  17. gmbo bwah sekali tu ke yg ko hapal sususan lab?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...