Thursday, November 1, 2012

BE Nuffnang di hari lahirku ~

Assalamualaikum kawan-kawan. Tengah hari ni hujan tersangat lebat. Sejuk gile duk dekat office ni. Rasa nak pasang unggun api kasi panas sikit. Aku dah lama tak buka Nuffnang untuk cek earning. Sekali cek , ada BE Nuffnang daaa . .Satu tu tarikh sama ngn hari lahir ku , 29 Oktober 2012... 


Alhamdulillah. . . dah lama tak dapat BE Nuffnang. Yang bawah tu bukan dari blog Afasz, dari blog yang aku tak aktif. Dulu rajin wat part time jual emas , sekarang blog tu dah bersawang dah --> Zamgold

Lama dah tak cash out Nuffnang ni. 
Agak-agak bila aku leh cash out ni????


32 comments:

  1. rezeki...jue maintain rm3.25..haha...

    ReplyDelete
  2. Rezeki tu.. Tak penah merasa BE ni.. Kejam betul la nuffnang ni.

    ReplyDelete
  3. Tahniah ye, rezeki dan hadiah hari lahir tu :D

    And Happy Belated Birthday ye ;D

    ReplyDelete
  4. tahniah...hadiah hari lahir lah tu... jenuh menunggu BE tak pernah muncul

    ReplyDelete
  5. Rezeki2...akak hari2 bukak nuffnang tapi bukak dan tengok jelah tak der BE pun...ahahaa...

    ReplyDelete
  6. Tahniah. Banyak juga earning untuk satu BE tu. sampai berbelas2 lagi.

    ReplyDelete
  7. Salam.Tahniah dapat BE ya...happy balated besday.!!

    ReplyDelete
  8. tahniahhh rezeki pasangan baru berkahwin :)

    ReplyDelete
  9. haaa td bloggg nie ada komen dekat blog pakjoe....dya kata fb dya kna block...pakjoe nk tau kna blog cm mana sbb pakjoe pun kena blog gak

    ReplyDelete
  10. hepiii belated birthdayy...waaaa syokknyer dpt BE...mestii lebatt earning tu nanti :)

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.... moga rezeki semakin bertambah selepas kahwin ni... :)

    ReplyDelete
  12. perghh.... berderet la BE tue...so kena rajin la buat entry kasi TRAFIK TINGGI yea....

    ReplyDelete
  13. Tahniah .. banyaknya BE, bak sini sikit .. :>

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  14. Tahniah..malas betul sis nak layan..mcn tak sempat jer...

    ReplyDelete
  15. alhamdulilah,,saye bru singgit sengah,hahah

    ReplyDelete
  16. huiyoooooo... sangat menarik tertarik kebommm!!! dengan BE di hari jadi..

    ReplyDelete
  17. bestnya dapat BE 2,
    share la tips ckit afasz

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...