Friday, November 23, 2012

Genap Setahun bersama Emoticon

Assalamualaikum kawan-kawan. Asyik lambat update je dek kerana masalah EXCEED LIMIT! Tapi dah leh solve dengan bantuan kawan-kawan juga. Tq. Actually nak update cerita ni 20 November 2012 haritu tapi tak dapat sebab aku sedang bercuti time tu. Lepas pergi Cameron Highland aku pergi melawat Taiping pula, rumah akak ipar aku. Seronok woo holiday ngn family baru ku. :)

Berbalik pada tajuk entry . . . sapa Emoticon ek? hehe~ Nama "Emoticon" tu kawan aku yang bagi. Pn "Anonymous" yang selalu komen di blog aku. huhu~ Dah genap setahun aku bersama "Emoticon" . Nak tahu sapa Emoticon sila scroll bawah 

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Ni masa "Emoticon" baru keluar dari dunia luar. hehe~ 

"Emoticon" dah jalan sampai ke Jerteh . . .  Masa ni masih tak cacat :)


"Emoticon" duk luar rumah je. Sian dia . . pagi-pagi berembun . .  sejuk ~

Gambar montot "Emoticon" bersama kawan-kawan nye. wahaha~

Gambar ni diambil macam ni ada sebab. Kalau tak amik camni, terserlah la kacacatan "Emoticon" 
Nak tahu apa yang berlaku leh klik entry dekat ---> SINI



Dan disebabkan lahirnya "Emoticon" dalam hidup aku, aku telah gunakan warna "Emoticon" sebagai tema perkahwinan aku :)


Warna ala-ala isi durian & warna diraja :D 
Nama pun RAJA SEHARI


Balik dari Taiping baru-baru ni terus je tampal Road Tax baru. Color biru la plak. Nak color kuning :D

Alhamdulillah settle renew Road Tax & Insurance "Emoticon"
TQ En Suami yang tolong settle kan :D

Next mont kita pegi honeymoon bertiga pula , bawa "Emoticon" :D




25 comments:

  1. pergh..emoticon ada kembar jugak..saya teka.. mesti sayabukandisini adalah owner untuk salah seorang kembar emoticon tu kan?hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah... tu kawan-kawan office lain tu...

      Delete
    2. hahahahaha mean SAYA DISINI bukan kat sini. :D

      Delete
  2. fasz panggil emoticons nyeah..falsya panggil bumble bee ngan pikachu..hehehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh.. nama tu kawan kite yg bg. terus je lekat nama tu.. emoticon kan kuning....

      Delete
    2. patut bg nama kunyit la .. hehe

      Delete
  3. Ketawa kakak bila teman dia pun senada dan seirama. Boleh pulak booking sama tu - ini betul-betul suka kuning.

    ReplyDelete
    Replies
    1. teman mana ni????? tu gambar kereta di parking office sy. da ada 3 org yg pakai kete kuning

      Delete
  4. Suka tgk gambar kat pelamin tu.. ceria jer.. warna diraja gitu.. :)

    ReplyDelete
  5. pic dekat putrajaya tu... terserlah bangunan tempat keja saya... nice kaler... terserlah gitu... heheheh

    ReplyDelete
  6. comel la warna kuning..menyerlah..hehe

    ReplyDelete
  7. uik...agak2 nk amek gmbr keta tu..mmg kna park kt umah wrna kuning gak ke...?hehehehe...
    tmbahan: Nama emoticon di aplikasikan sbb masa mula2 fasz nk beli keta..dia x mo org lain tau..so sbb tu guna nma smaran....n 'Emoticon' yg terpacul mula...kalau di melayukan..blh pggil 'cik kuning' je...

    ReplyDelete
  8. asslamualaikum afasz...warna diraja tu...;)

    ReplyDelete
  9. sama-sama.. roadtax smpai 20hb, 2hb dah gelisah ... hehe(^_^)

    ReplyDelete
  10. Memang cantik dan berseri bila kuning diraja diganding dengan hitam! I like!

    ReplyDelete
  11. suka kereta kuningggggg! cuma tak kesampaian hajat nak berkereta lg.hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...