Tuesday, November 6, 2012

Makan @ Secret Recipe Kelana Jaya

Assalamualaikum ya asdiko'ii, liat rasa nak update blog sekarang. Tak tahu kenapa. Haritu aku kata nak update apa yang aku & officemate aku makan time BOSS BELANJA di hari jadi ku kat entry SINI. Jom layan gambar makanan jela. Dah nak lunch ni :D

Noodle in Tom Yum Kung
Memang pedas berapi la Tom Yum dia!!!! Superbbbb

Arrabiata Spaghetti
Bagi aku sedap je. Tapi maybe ada spaghetti yang lebih sedap dari ni kat Secret Recipe. Sedap wooo. Oleh sebab spaghetti ni tak laku, Alfi telah makan spaghetti di atas dengan mencelur di dalam kuah tom yum kung. huhu~ Sedap katanya. 

Seafood Spring Roll
Sangat sedap, aku suka ni sangat-sangat !!!

Singapore Laksa
Mak buyung  a.k.a Fatin yang makan. Dia tak leh makan pedas-pedas , nanti baby panas kena cili :D

Grilled Black Pepper Chicken
Aku makan ni dengan Cik Farah. Ikut dalam menu ada jagung as salad, tapi diorang kehabisan jagung so tukar salad timun & tomato tu. Aku lagi suka salad macam ni dari jagung. :)

Tak ingat la nama air ni. Ice Choclate ke apa ntah. Yati yang minum. Sedap gak~

Ice White Choc Cofee
Rasa cofee la apa lagi ~

Oreo Milk Shake
Sedap gila air ni. .  rasa sekali nak lagiiiiii

Orange Apricot Juice
Air ni lebih sedap dari fresh oren , sebab rasa dia kurang masam. Slurpp selamat aku order ni :D

Apple Asam Boi 
Ni air kembar aku , Saya Disini. Agak masam katanya. 



Yang ni tak tahu apa. Lamb chop kot. Di makan oleh Mr Lee kot. Tak tahu yang curi-curi snap ni. Selalu snap gambar makanan kami jela. 



20 comments:

  1. Fasz kejam!!..hehehehehe..sbb wat org diet lapo sudah...kuikuikui...

    ReplyDelete
  2. TIAP TIAP BULAN dapat belanja makan-makan kan....kenyang habis la nie kan

    ReplyDelete
  3. "Agak masak katanya. " - saya xkata pommmm

    ReplyDelete
  4. sedapnya..... boss belanja bertambah sedap jadinya

    ReplyDelete
  5. itu mkanan en nik..sy yg snap...

    *ko tau mana jagung dia dh abis?

    ReplyDelete
  6. nsblah td akak dh lunch SR ehheeh cume tak dpt kek je... feveret akak fish ngn keju tuh... apa ke nama tuh...

    ReplyDelete
  7. perghh menjilat jari.. sejak ada kamera canggih ni, semakin cun gambar2 dia upload.hehe

    ReplyDelete
  8. Sedapnya.. Tak tahan tengok chicken chop tu.. Argh.. lapar terus..

    ReplyDelete
  9. grilled chicken blackpaper tu mak aih..sangat menyelerakan...

    ReplyDelete
  10. peberet sy tomyam kung tu...siyes sgt sedap!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...