Thursday, November 15, 2012

Plants VS Zombies

Assalamualaikum ya asdiko'ii. Salam Maal Hijrah dari AFASZ.
Cuti panjang ni, aku agak liat nak update blog. Layan game yang diperkanal oleh En Suami a.k.a Pelukis Bicara :)


Esok korang keja tak? 
Ke sambung cuti?


14 comments:

  1. ika folow back.. game ni, ketagih wo main..hhuhu

    ReplyDelete
  2. Saya pun suka men game ni. Geram je kat zombi zombi tu. esok saya keje. Dahnx de cuti terpaksa la keje. Nak simpan cuti skit utk buka sklh nti..

    ReplyDelete
  3. husna dah habis..tinggal mini games dgn puzzle je..=D

    ReplyDelete
  4. TQ for leaving your comment at my blog.. already follow and visiting your blog

    ReplyDelete
  5. hahahaha. lama saya tak main game ni..hehehe..feveret ni..

    ReplyDelete
  6. Done. Tapi banyka kali jugak kalah dulu sebelum menang. Hihi

    http://annishrahman.blogspot.com/2012/11/pil-maharani-terbaik.html

    ReplyDelete
  7. sy pun lau boring duk men jgk game ni...geram ngn zombie tu

    ReplyDelete
  8. Aritu main kat pc...mmg ketagih...ni dh install lam handphone tp x main lg takot adict..hehehe

    ReplyDelete
  9. eh bila masa amik pkai kamera. gmbr senget.

    ReplyDelete
  10. Owh... game ni yg ada tarian maikel jeksen tu kan?

    ReplyDelete
  11. slalu main game ni ... boleh habis kan semua stage dlm masa seminggu je :) pernah main slender man ?? more info on my blog .... > http://themustachestory.blogspot.com/2012/11/slender-man.html

    ReplyDelete
  12. kita pun main game nie . ketagih ouhh main game nie . hehe
    dah ulang berapa kali dah game nie .
    tak pernah bosan :D

    ReplyDelete
  13. dulu main jugak tapi nasib baik tak ketagih. hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...