Wednesday, November 7, 2012

Sejarah nama AFASZ

Assalamualaikum kawan-kawan, godek-godek blog entry lama-lama aku ni. Rupanya dah masuk 2 tahun dah usia blog aku ni. Aku tak update blog pun masa blog aku genap 2 tahun  pada 22 September 2012 yang lalu.Entry masa ulang tahun blog aku yang pertama kat SINI<--. Yela aku baru je selesai majlis perkahwinan aku pada 15 September 2012 & 16 September 2012. Mood blogging takde lagi time tu.


Korang tahu ke camana aku leh dapat nama AFASZ??? Kalau nak tahu cerita nya boleh singgah blog EN SUAMI yang baru nak berjinak-jinak dalam blogging. Ni url blog EN SUAMI aku --> blog EN SUAMI ku. Entry pertama dari En Suami. Bukan aku yang update tau, En Suami sendiri yang update, aku just tolong En Suami register Nuffnang & lekat kan iklan Nuffnang di blog nye :)

Jemputla singgah & follow blog En Suami di SINI

18 comments:

  1. nak terjah la..bestnye suami ade blog..;)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terjah terjah selalu laa tu cik nurul...

      Delete
  3. Replies
    1. lepas ni blog suami lagi hebat laaaa.. hihihih

      Delete
  4. baru tau ..haha.. bagus2 suami isteri ada blog

    ReplyDelete
  5. Wahhh suami isteri dah ada blog ye :)


    p/s: Faz, keyXhain banyak tempat uang murah2 tau, tp 'the best' Faz p cari kat KEA FARM.. Harga memang terbaik :D

    ReplyDelete
  6. wah, dah lama berblog 2
    mesti dapat banyak untung kan?

    ReplyDelete
  7. amboi, dedua ada blog.kemain betei

    ReplyDelete
  8. aaaahhhh.. lepas ni lepak blog suami afasz aje lah... hehehehe

    ReplyDelete
  9. Alaa....open to invited readers only.... :(

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...