Thursday, November 8, 2012

Makan Roti Nan Cheese @ Auliah Bistro , Seri Kembangan

Assalamaualaikum ya asdiko'ii. Bulan lepas sempat aku terjah satu kedai mamak dekat dengan office En Suami di Seri Kembangan. Auliah Bistro nama nye. Jadi, aku amik kesempatan tuk makan Roti Nan Cheese yang En Suami kata sedap bangat. Jom layan gambo, kalau nak rasa kena terjah Auliah Bistro la.

 Roti Nan Cheese
Sangat sedap di makan panas-panas. Dicicah dengan kuah seperti di bawah. Roti Nan ni mula ada pada jam kul 7 kalau tak silap. Ayam tandoori pun sama. 

Kuah Dal

Suka sangat kuah dia yang ni !!!!!

Esok rasa nak singgah sini lagi la . .  :D
Makan satu pasti nak lagi satu :D

Auliah Bistro ni kedai nye dekat South City Plaza, Seri Kembangan.
Moh le terjah. Nyum Nyum ~

36 comments:

  1. seri kembangan..! dekat je nak pergi tapi weekdays mcm gini.. ohohohoho.. jammed.. ;)

    ReplyDelete
  2. nmpk menyelerakan...terjah jangan xterjah...

    ReplyDelete
  3. lama tak makan roti naan..mcm menarik je kat sini..kna try ni..setakat ni makan roti naan sedap kat Restoran Hakim kt Shah Alam jek..

    ReplyDelete
  4. perut tgh lapar ni..ko tayang lak si roti nan chese....sedap x hengat tuh..

    ReplyDelete
  5. wah..nampak pun sangat menyelerakan je...

    ReplyDelete
  6. dekat je dgn rumah amy..bestnyer..

    ReplyDelete
  7. hurmm....lepas nie cuba lah makan dengan ayam tandoori laa barula kena dengan makan roti nan tu yea

    ReplyDelete
  8. kamu nih dik, bt terliur akak je tau...

    ReplyDelete
  9. Dulu Auliah Bistro ni adalah Syed Bistro.. Sekarang dah bertukar Auliah pulak. Hehe.. Nampak macam menarik je roti nan dia sekarang ni.

    ReplyDelete
  10. Ko try cheese nan kt maulna ttdi....or ali food segambut...layan kuah pudina dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh bonar la. aku layan yg dekat2 je

      Delete
  11. Kt sini ada satu lagi roti yg sedap, besar tayar kete. rm2 jugak, nnt klu shempat shaye apdet dkt blog shaye .hehe

    ReplyDelete
  12. mmg nmpk sedap..tp jauh lah plk klu semata2 merasa tuh

    ReplyDelete
  13. belum pernah makan roti nan cheese, kena try nih

    ReplyDelete
  14. faz..bc ni..

    http://niqstories.blogspot.com/2009/05/minggu-akhir-sebelum-praktikal-yg.html

    ReplyDelete
  15. Cik afasz boleh x sye dptkan email..saye prlukan n nk beli gmbar dri awak secepat yg mngkin..

    ReplyDelete
  16. Psgi2 ni tgk makanan buat lapsu lakk...huhuh

    ReplyDelete
  17. lama tak makan roti nan sejak kedai roti nan kat rumah berliku terbakar
    afsz jemput jemput la melawat blog berliku ek
    :)

    ReplyDelete
  18. as salam

    sedap nyierr sebab ada cheese

    ReplyDelete
  19. wah waaahhhh... makan berdua.. lepas ni bila nak makan bertiga? hehhehe

    ReplyDelete

  20. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  21. lame gilenye tak makan cheese nan!!!..teringin dah wpun dah kenyang lunchhh... haiishh

    ReplyDelete
  22. menggugat keimanan nak makan nehh hehe :P

    ReplyDelete
  23. mmg kuah putih tu zt suke jgk!!! lg 1 klu kln tosei cicah kuah putih tu,pehhh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...