Thursday, November 1, 2012

Happy Birthday Afasz Sweet 20

Assalamualaikum & selamat pagi, semalam aku update pasal kek dari En Suami. Harini update cheese cake dari My Boss pula. Semalam My Boss belanja makan semua officemate di tempat pilihan aku sendiri , SECRET RECIPE KELANA JAYA. Jom layan gambar je ~

Creme Brulee Cheese Cake @ Secret Recipe
Opsss ~ Kantoi sudah umur aku. . . .  patut umur tu tolak 7 baru la betul umur sebenar aku. Sama macam tajuk entry ni. :D

Khusyuk nye Alfi tengok promotion tu !!!


Wife Boss & Fariz (anak bongsu Boss) pun ada. Gaya Fariz macam boss dah . .  Ingat tak Fariz dekat entry "Budak 2 tahun naik flying fox"? --- > klik SINI
  
Cheong & Lee sedang memilih menu 

Fasz - Yati - Alfi - Farah

Kembarku - Fatin - Farah

Farah ratah udang dari tomyam kung Kembarku Alfi Yati (gile udang budak ni!!!)

Aku dengan kek. Spek aku tu dah kabur, patut buat baru la :D


Gambar ramai-ramai (ramai la sangat) ~ Liza je takde, dia dah mula cuti kahwin. 

Gambar makanan nanti aku tempek dalam satu entry. Baru syok!!!
TQ BOSS , ada gak kejutan untuk semua di hari lahir ku. 
Alhamdulillah ~


26 comments:

  1. happy birthday.. baguihnyer bos ko afasz.. der keje kosong tak...

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir. Muda lagi. Bestnya bos belanja makan.

    ReplyDelete
  3. ala..baru 27..kira muda lagi tu..hehehe...

    ReplyDelete
  4. as salam

    happy birthday awak :)

    ReplyDelete
  5. happy besday dear..semoga pjg umur n bahgia selamanye..

    ReplyDelete
  6. happy birthday fasz.. semoga terus mendapat keberkatan umur hendaknya.. nyum2 cheese cake tu.. menggoda betul..

    ReplyDelete
  7. happy birthday!
    alamak muda lagi awak :)

    ReplyDelete
  8. Manyaknya kek...semalm dah hari ni lagi...esok ada lagi tak?

    Selamat Menyambut Ulangtahun Kelahiran sis!

    ReplyDelete
  9. meriahnye birthday fasz tahun nie..;)..

    ReplyDelete
  10. Creme Brulee tu sedap tapi cheese cake abang kurang laaa

    ReplyDelete
  11. umur kita sama,

    selamat hari jadi

    ReplyDelete
  12. Cantiknya Kak Fasz skrang.. hehehe berseri seri.. :)

    ReplyDelete
  13. wahhh bestnya... happy birthday ya...

    ReplyDelete
  14. wahhhh kek sedap nyaaaa nk kit blh

    ReplyDelete
  15. wah muda ag rupanya
    pangkat adik2 nie
    :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...