Tuesday, September 25, 2012

Ada gaya Uncle Gedek tak?

Ahad lepas aku pergi gathering blogger di Bandar Baru Bangi bersama En Suami. Masa gathering tu, aku tunjuk la url blog Unlce Gedek dengan stail dia bergambar dia. Then En Suami try tiru. hahahahahaha . . .  lawak-lawak. Esok nya dia kata nak buat blog tapi puas fikir nama blog  & akhirnya dah create tapi masih tak tahu nak update pasal apa. Maybe dia nak tiru macam blog  Unlce Gedek kot. hehehe ~

Rasanya macam tak menjadi la. Kena simpan rambut panjang macam Uncle Gedek dulu. 
:D

Jom singgah & layan gambar Uncle Gedek kat SINI


50 comments:

  1. hahaha.... nk gelak gak balik2 dr kenduri sini, ada gambar ni.. wahahaha rupanya dia nk tiru uncle gedek.

    ReplyDelete
  2. muka en suami tak cukup garang lagi...hahahaa

    ReplyDelete
  3. Uncle Gedek tu banyak idea dan kreatif...

    ReplyDelete
  4. Hahahaha....lepas cer fasz buat la pulakkk...

    ReplyDelete
  5. ekeke,,br terjah UG punyer blog..mmg die bergambar pesen 1 tu je ek..kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.... dah femes dah blog tu .mcm retis dah . smua nk bergambar ngn uncle gedek tu

      Delete
  6. tak menjadi...

    kamera kena jarakan lagi... nie dekat sangat... nantikan tutorial dari AkuBio Med

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula.. nk suh dia berlatih lg... gelak dia tgk blog uncle gedek tu..

      Delete
  7. tambah sikit ganas kat situ,baru blh lawan...hahah

    ReplyDelete
  8. boleh da tuh.. sikit lagi polish da leh ganti uncle gedek.. hehehe~~

    ReplyDelete
  9. sian din..dia tau x ni gmbo dia terpublish cm ni..haha

    ReplyDelete
  10. follow here.. jom follow afiq juga.. huee

    ReplyDelete
  11. Salam,
    Lebih baik drpd UG ..... jgn marah UG ! he, he, he

    ReplyDelete
  12. awk,wedding saya bln Nov ni..dekat Selayang je :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. o nov ni ramai nak kawin... tahniah...

      Delete
  13. Kenapa telinga dia macam kompang? Baahaha!

    (Seronok berborak dengan en suami, tahu!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha...telinga kompang ek.....

      Delete
    2. haha...xpenah la dngr lgi telinga kompang ni

      Delete
    3. tu dekat tinge din tu ada kompang.

      Delete
  14. Kena menuntut dengan Uncle Gedek. :-)

    ReplyDelete
  15. nampaknya uncle gedek dah ada pesaing!

    ReplyDelete
  16. malunye saye.. xsangka faz nk upload btul2

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan dah minta izin abg... hehe~ nak syg delete ke entryni? malu ke? hehe..comel je tu :D

      Delete
  17. Hahahahahah.. Din dah termalu2 plaks. Nk g terjah blog Din.. Har3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu apa nama url dia at last. dia ada creat blog baru ... tp tk sure lg nama apa.

      Delete
  18. ni kes menuntut ilmu tak abis ni..gi cari sifu uncle gedek dulu..hihihi..

    ReplyDelete
  19. Kalau rajin usaha, tak lama lagi mungkin dia boleh menyaingi uncle Gedek.

    ReplyDelete
  20. tunggu tua beruban la dulu.
    haha!

    *jgn bgtau org tua tu ye. kang beliau merajok. huhu!

    ReplyDelete
  21. kompang kiri kanan tu macam telinga din la...hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.... macam muka gergasi plak aku tgk :D

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...