Friday, September 7, 2012

Shopping Barang Perkahwinan @ THANK*Q PAVILLION , Nilai 3

Hari ni aku nak share sikit pasal barang-barang kahwin. Sama macam masa kakak aku kahwin tahun lepas, kami beli barang dekat kedai yg sama di Nilai 3. Lepas tu, aku dengar cerita, kedai THANK*Q PAVILLION ni terbakar dan banyak barang yang rosak. Bulan Mei hari tu aku ada datang kedai ni. Beli barang sikit-sikit. Kebanyakan nya barang dia berhabuk kesan dari kebakaran kot. Baru-baru ni pergi lagi kedai THANK*Q PAVILLION ni, barang semua baru-baru. :)

Banyak promotion tapi tak tahu la murah ke tak sebab aku tak buat perbandingan harga pun. Jom tengok apa yang ada.




Bunga Telur

Glass Cup

Paper Bag


Alas dulang hantaran

Sale Alas Dulang RM5.90

Upah Hantaran 
Diorang ambik upah untuk hantaran juga. Cantik-cantik design hantaran diorang.


Pelbagai jenis reben

Bunga Span pun ada. 

Pelbagai bentuk bakul


Setiap pembelian atas RM100 korang akan dapat satu kupon cabutan bertuah. THANK*Q PAVILLION tengah ada kan cabutan ulang tahun THANK*Q ke 8. Tahun lepas pun ada buat cabutan bertuah juga. Lebih dari 10 borang kot kami isi dan akhirnya kami antara yang bertuah!!!!! Dapat KIPAS , boleh cek entry kat SINI

THANK*Q PAVILLION
Kedai dia betul-betul depan sekali masa nak masuk entrance banyak-banyak kedai tu.

Kali ni, tak banyak beli barang sangat sebab lebihan dari kenduri akak aku pun ada. So guna je apa yang ada tu. Takde la membazir. 



17 comments:

  1. tak lama lagi daaaaahhhh....

    ReplyDelete
  2. wah,tahniah :)
    saya pun bru je pergi sne..
    seronok..

    ReplyDelete
  3. Heee...lebih kurg mcm kat ayer hitam laa...nnt kita nk post gak entry pasal ayer hitam, johor.... :D

    ReplyDelete
  4. sy akan post pasal barangan kawin dekat jalan tar

    ReplyDelete
  5. terasa mcm nk kawen esok je..weee ^^

    ReplyDelete
  6. suke sgt bile time nk beli brg2 ni kan..kalo ade duit rasanyer sume nk beli yg baru..hehe

    ReplyDelete
  7. shopping habis ni...kalau murah apa salahnya nak bershopping kan...:D

    ReplyDelete
  8. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete
  9. naseb baik dah kawin..kalau tak, tatau ar camne rambangnye mate nak memilih doorgift/hntaran etc...ishkk
    good luck fasz! ;)

    ReplyDelete
  10. alahai dah nak dekat ye hari bahagia Fasz?

    take a good care ye Fasz....

    ReplyDelete
  11. bestnye..linda xpenah smpai kedai thankq ni.tp rmai yg ckp best..kne ajak en tunang dtg sini ni..:)

    ReplyDelete
  12. Ingin menempah kad kahwin murah di sekitar Nilai, Salak Tinggi & Sepang. (penghantaran percuma). Layari blog kami di http://onlinekadkahwin.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...