Monday, September 3, 2012

Video Ucapan Hari Raya & Undangan Walimatul Urus Fasz Sekeluarga

Minggu lepas , family aku diterjah oleh family Pakcik aku "Nik Yusuf ". Diorang datang beraya dan rakam untuk rancangan "GHI- Glasshouse Hari Ini" . . .  Taip je GHI kat youtube, keluar la semua video-video yang diorang buat. Seronok gak sekali sekala buat ucapan raya cam ni. Rasa macam masuk TV. hahaha ~


Mak aku takde dalam video sebab kerja shift malam. Kaklong & abg ipar aku plak dah mula duduk umah sendiri. Makin sunyi la Papa & Mama aku. huhu~

Buat semua blogger & semua pembaca/pengomen blog Afasz , boleh la datang ke Majlis Perkahwinan aku seperti dalam video di atas or PM je dekat FB/YM/Gmail dll untuk lebih detail. 

36 comments:

  1. tahniah fasz...semoga majlis berjalan lancar...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. yup. sila la tgk. mcm retis tak? hahaha

      Delete
  3. good luck. wish everything turns great.

    ReplyDelete
  4. tahnniah.. moga segalanya berjalan lancar nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih syila.

      moga majlis berjalan lancar . amin

      Delete
  5. tahniah ..selamat pengantin baru..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. terima kasih husna .

      semoga majlis berjalan lancar.

      Delete
  7. Alaaa... x boleh tgk lak aiii...jahat betui tiem ni....hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti tgk la kat umah. akak berucap mcm retis.. kelas kau faz

      Delete
  8. insyaallah, i akan sampai.. see u there..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko wajib dtg ngn anak-anak ko yg comel tu.... auni yg tombam !

      Delete
  9. insyaallah jika berkelapangan akan sampai dn bertemu jua..=)

    mcm iras mawi la kt sebelah tu. sape?


    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/jom-menyicah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. jemput ye.

      itu abg sy. mmg ada member2 dia ckp muka dia gaya mawi. maybe sbb rambut kot. :D

      Delete
  10. tahniah yeee AFAZS..mesti devassss ko pya weeding..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelik plak ko panggil aku afasz. hehehehe

      devas tu apa? majlis aku biasa2 je. dewan tu biasa je. pilih dewan tu sbb parking luas. n lg murah dr dewan yg lg satu tu

      Delete
  11. Tahniah dah nak naik pelamin yer, tahniah dear..

    ReplyDelete
  12. wah..siap ade video..x sabau nk tgk afasz dlm baju pengantinnye.tahniah yunk,

    ReplyDelete
  13. eehhhh kreatif la..comel je vdeo hehehe

    ReplyDelete
  14. Wahhh siap ada video ;agi, sure ramai yang terjah tu nanti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni video pakcik yg amik. dia p beraya setiap umah then amik video setip umah yg dia terjah

      Delete
  15. alahai.... buat ucapan cam malu-malu la pulak yea.... muka kontrol abis tue...hehehehe

    ReplyDelete
  16. sy mmg pemalu la ... tk caya tanya kid

    ReplyDelete
  17. tahniah yek, moga kekal hingga ke hujung nyawa ye amin2

    ReplyDelete
  18. salam..wah mesti seronok kan dah nak kawin

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. sapa tak suka kawin :)

      jemput la ye abg zarul ke kenduri sy , kat fb dah invite abg zarul :_)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...