Monday, September 3, 2012

Sesi Fotografi Di Hari Raya Pertama

Hari dah masuk 16 Syawal. Sekejap je rasa. Aku baru terkebil-kebil nak share gambar raya lagi. Mood nak update blog ada. hahahahha~ Kembar aku plak baru sikit mood nak update. Malas nak bebel panjang-panjang. Korang layan gambar jela. Gambar raya family belah mak aku. Mak aku 3 beradik sahaja. Lokasi : umah Cik Su Kampung Nyiur Tujuh, Jerteh.

Keluarga aku. Kaklong & abg ipar aku beraya di Perak.

Kami adik beradik

Keluarga Cik Su 

Faiz & As - Pengantin baru la jugak ni , bulan 3 2012 aritu. 

Adik beradik mereka.

Keluarga Cik Long

Bersama sepupu - semua anak dara.

Bergambar beramai-ramai. Self timer !!!

Gambar nenek aku takde plak. Dia menunggu tetamu di rumah. Malam raya baru dia datang umah makcik aku. Tak dpt la bergambar ngan mak sekali >_<

OK sambung next entry, ada meeting :D

16 comments:

  1. Fasz nampak berseri seri nak jd isteri org ni.. ihiks.. semoga yg baik2 shj..

    ReplyDelete
  2. salam singgah..selamat hari raya ...

    eh eh family asal besut yek...dekat ar ngan kg cik dah..kg gong nangka...

    ReplyDelete
  3. salam sejahtera
    Wah comel2 anak2 dara tu..
    Bila nak kawinnya?

    ReplyDelete
  4. tahun dpan ko xleh bgambo ngn anak dara dah

    ReplyDelete
  5. seronok kan... cume thn ni takde gambar raya ramai2 ngn family akak... sbb raya ptama ngn family edy kt kerteh... tp ttp meriah

    ReplyDelete
  6. hurmmm... comey sokmo la sepupu faz tue yea... hehehehe

    ReplyDelete
  7. manis nya semua anak2 dara tu.. menutup aurat dengan sempurna sekali...

    ReplyDelete
  8. meriahnyer... ramainya gegirl.. i liketengok pic family u, setting teratur jer.. ahaks, semua dah besar kan..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...