Monday, September 24, 2012

My Wedding Part 1 :Gambar Pernikahan Fasz & Aizuddin

Bismillahirrahmanirrahim . . . . . Harini aku mula kerja. Tak dapat cuti lama sebab En Suami tak dapat cuti lama. Dah masuk kerja baru la ada mood nak update pasal wedding. . .  jom layan cecite Majlis Ijab Dan Kabul aku . . . 

 Alhamdulillah . . .  
aku dah jadi isteri orang. Lepas ni isi borang kerja , status = Berkahwin. Jangan silap isi borang dah la. huhu~ Jom layan gambar yang ada. 

Gambar dari Official Photographer aku --> Katok o Katok. Gambar sebelum majlis pernikahan aku. Makin DUP DAP DUP DAP lepas mak aku tukar plan nak buat majlis pernikahan di rumah. Asal nak buat di surau berdekatan rumah. huhu~

Asalnya, abg aku pinjam microphone dari office dia kot. Tapi at last, microphone tak bunyi. Maybe bateri problem kot. huhu~ Nasib baik tok kadi dah pesan suh kuatkan suara. En Suami suara dah la perlahan . . . hehe~ Alhamdulillah . . .  FASZ termenangis dikala laFASZ nikah selesai.
Alhamdulillah . . . .


Dah selesai . . . memalu sikit . . haha  . . 

Aku pun dah tak kenal sapa diri aku. Hahaha. . .  selalu pakai spec, bila pakai contact lense jadi orang lain plak.


"Just Married"

79 comments:

  1. Comeynye.. Alhamdulillah smue berjln lancar :)
    Selamat pengantin baru :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah faz, selamat datang ke Alam baru..hehehe..lain sangat la kamu bila dah kena make up. Cantik sangat2..pic yg duduk tu tak nampak mcm faz klu tak tgok betul2..
    pape pun semoga berbahagia selamanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.....

      bis kalau tak nampak mcm fasz , nampak macam sapa ek? hehehehehehe

      amin. tq for the doa

      Delete
  3. tahniah fas, comei ler kamu.. cantik.. biasala tuh semua wanita akan nangis. sama lah aku -_-.. apapun, sm da selesai dan berjalan lancar. selamat menjalankan tugas baru.. n bila nak welcome to da club... hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq eyja...

      rasa cam sedih gembira bile dah tukar status kan

      Delete
  4. lainnya muka Fasz bila di make up pengantin...
    naik seri :)
    Selamat Pengantin Baru dari akak sekeluarga :)

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru yek dik... semoga berkekalan hingga ke syurga...

    hehehe malu2 pantin tu ek... mmg nampak lain bile dh makeup n tak pakai spek kan

    ReplyDelete
  6. Kakak banyak dah melihat photos Fasz dari blog 'kembar' fasz. Cantik dan memuasakan. Moga berbahagia sehingga ke syurga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin ya rabbalamin......

      tunang dia byk mik gambar wedding sy. dia kan pengapit

      Delete
  7. tahniah afasz :)) cantiknya awk.. semoga kekal ke syurga eh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq cik saila.. next turn awak plak kan?

      amin ya rabbalalamin

      Delete
  8. congratulations kak fas..:)
    cantik..seri pengantin kan..
    Selamat pengantin baru n berbahgia hingga ke syurga..amiiinn..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq .... ieqa ke ni? ke sapa ek

      amin ya rabbalalamin

      Delete
  9. selamat pengantin baru..aduh, kak tengok macam selebriti pulak, heee

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. ko bg aku tahi ke? sedih nye ;;;hehehe

      Delete
  11. Tahniah dik...comey sampai akak pun tak kenal kalau letak gambar tanpa caption...hehehe...

    ReplyDelete
  12. tahniah dear moga kekal bahagia hingga ke syurga ye

    ReplyDelete
  13. tahniah.. sama cantik dan sama padan..

    ReplyDelete
  14. waaaa lain la muka akak.. sama cun sama padan :D

    ReplyDelete
  15. huurmm.... citer nie akan jadi bersiri kan...upload lagi gambor yea....

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar dr official photographer tak byk...lom siap lg. ni yg dia upload di fb... yg mana ada je sy upload n share.. tp dah byk upload di fb.. ni utk pembaca blog plak

      Delete
    2. tq abg man , dtg majlis sy...

      Delete
  16. Tahniah dan selamat pengantin baru.. moga berbahagia hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  17. Congrats fasz...cantik sgt....sorry xdpt dtg kenduri fasz..mintak maaf byk2..

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah... tahniah FASZ...

    ReplyDelete
  19. ANononono comelnyaaa....tahniah3....semoga kekal bahagia sampai ke Syurga.... lovelovelove...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq liza... amin ya rabbalalamin.... syg abg din ...<3<3<3

      Delete
  20. tahniah dari Queen... Selamat pengantin baru..

    ReplyDelete
  21. wah!!!!!!!!!!!!!!! tahniah faz!!! hehehehe.. semoga berbahgia hinggalah ke hujung nyawa..amin...

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah ...
    Selamat Pengantin Baru !
    =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...

      terima kasih n salam perkenalan eazy izzuddin.

      Delete
  23. selamat pengantin baru kak. =)

    ReplyDelete
  24. Tahniah dear,.. Moga bahagia hingga hujung nyawa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yana yassin... amin ya rabbalalamin

      Delete
  25. Tahniah kak Fasz.. Cantik sangat.. seri pengantin gitu..

    Moga berkekalan hingga ke anak cucu.. AMin..

    ReplyDelete
  26. lawanya awk..tahniah..selamat pengantin baru..moga berbahagia hingga ke hujung nyawa...

    ReplyDelete
  27. tahniah

    kamu mmg cantikkkj

    selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum,
    Selamat pengantin baru, semoga kekal bahagia dunia akhirat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam anyss...

      tq , amin ya rabbalalamin

      Delete
  29. Alhamdulillah & congrats 4 both both of u.Salam Pengantin Baru.shomel sgt2..Moga kekal hingga ujung nyawa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah.. tq chenta eyfa....

      amin ya rabbalalamin

      Delete
  30. Eh, hp tue masih boleh digunakan ke he..23x

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la.... jg dengan elok tau. tak bercalar.. sy tak campak hp mcm bro

      Delete
  31. tahniah fasz...masuk lg gambar wed tau..blom puas tgk...hii

    ReplyDelete
  32. dah jadik milik orang. moga jadi isteri yang terbaik! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...