Friday, September 14, 2012

Aku terima nikahnya . . .

Bismillahirrahmanirrahim . . . 
Ini lah harinya . . . 
Hari aku akan di ijabkabulkan. . . 

>_<

"Ya Allah, berkatilah majlis perkahwinan ini  dan limpahkan la baraqah dan rahmat kepada KAMI"




Menitis air mata aku , bila baca SMS yang dikirimkan oleh seorang sahabat karibku seawal jam 5.35pg.
Terima kasih di atas doa itu sahabatku
 >_<



Sabda Nabi Muhammad S.A.W :
"Apabila berkahwin seseorang itu , maka sempurnalah separuh agamanya, maka hendaklah ia bertaqwa kepada Alla S.W,T untuk selebihnya."



*Entry autopost @ 14 Sept 2012 jam 12.30tgh hari, aku tgh berdebar-debar DUP DAP DUP DAP time korang bc entry ni.Majlis Ijab Kabul akan berlangsung selepas waktu Asar di rumah kediaman ku, insyaAllah. Doakan majlis berjalan lancar ye kawan-kawan. Amin ya rabbalalamin .

38 comments:

  1. amin,insyaallah semuanya okay..nervous nyaaaa :D

    ReplyDelete
  2. Insya Allah.. Selamat menjadi bertukar status.. doa dari jauh :)

    ReplyDelete
  3. tahniah dan semoga semuanya berjalan lancar. kak doakan semoga menjadi isteri solehah..penyejuk mata suami. amin...

    ReplyDelete
  4. Wahhh..mesti nebes2 skang nie kan..congrats fasz..;)

    ReplyDelete
  5. tahniah Kak Fasz.. selamat pengantin baru..

    ReplyDelete
  6. tahniah ! XD terujanya ... (CP lak teruja ...)

    ReplyDelete
  7. Semoga bahagia selamanya... Amin..

    ReplyDelete
  8. amin..semoga sumenyer berjalan dgn lancar!

    ReplyDelete
  9. InsyaALLAH .... abang dan KID datang ke majlis di UKM nanti yea....selamat tidur dengan nyenyak yea....keh3x

    ReplyDelete
  10. tahniah! selamat datang ke alam berumahtangga... :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah..dan selamat pengantin baru.. Selamat menempuh hidup baru.. Hidup berkeluarga kena banyak bersabar dan bertolak ansur.
    Semoga jodoh berkekalan dan berbahagia hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  12. ahniah
    maap tak dapat nak pergi...suami ada keje sikit..
    nak pegi sorang2 takut tersesat pula..huhu

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/tahniah-afasz-naik-pelamin-hari-ni.html

    ReplyDelete
  13. Tanniah sudah menjadi isteri orang. Saya doakan kebahagian rumah tangga dan mendapat zuriat yang soleh.

    ReplyDelete
  14. tahniah afaz n zauj...selamat pengantin baru :)

    ReplyDelete
  15. Tahniah....jgn lupa gambar honeymoon nanti....hihihi

    ReplyDelete
  16. Tahniah semoga kekal hingga akhir hayat..http://kate-na.blogspot.com/2012/09/segmen-blogwalking-sambil-follow-1.html

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah... tahiah yer.. dah begelar isteri ...

    ReplyDelete
  18. tahniah faz.. semoga berbahgia hinggalah ke anak cucu.. amin :)

    ReplyDelete
  19. lawan dasim tau! :) smga kekal bahagia amin ya Allah..

    ReplyDelete
  20. Tahniah dik... Sorry sesangat macam mana le akak boleh lupa tarikh tu. Padahal dah dekat sangat kalau akka nak pergi. Apapun moga bahagia sehingga nafas yg terakhir...

    ReplyDelete
  21. Tahniah k.faz dan abg din....semoga perkahwinan kalian kekal bahagia sampai ke Syurga....semoga semua urusan dipermudahkan....secocok sgt both of u....tahniah3.....cepat2 dapat baby tau.... :D

    ReplyDelete
  22. tahniah dik, semoga berkekalan hingga ke syurga

    ReplyDelete
  23. tahniah fasz...semoga semua selamat

    ReplyDelete
  24. Salam Afasz...selamat pengantin baru.Semoga bahgia hingga ke akhir hayat.Aminnnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  25. Tahniah. semoga kekal hingga akhir hayat :)

    ReplyDelete
  26. salam sejahtera,

    Mama doakan yg terbaik buat anakanda, bahagai hingga ke syurga. Amin.

    ReplyDelete
  27. tahniah, btw iza yg send mesej tu ek?

    ReplyDelete
  28. Tahniah cik Afasz. Semoga perkahwinan ini diberkati dan dirahmati Allah.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...