Wednesday, October 31, 2012

Majlis Perkahwinan Hakim & Syaheera @ Bandar Baru Bangi

Assalamualaikum ya asdiko'ii. Harini aku nak update sambungan dari entry semalam tentang majlis perkahwinan sepupu aku. Kali ni majlis belah sepupu aku di Bandar Baru Bangi. Dekat je dengan umah aku. Jom layan gambar. Setiap gambar ada lagu. eh!

Focus kat banting ek bukan iklan lori sewa tu :D

Nice pelamin !!!

Bunga rampai . . . 


Pengantin duduk tersipu malu. hehe~

Pengantin serba kelabu putih. . . 

Apa ek yang digelakkan tu oleh Mak Pengantin ??? Jeng Jeng Jeng

Family aku bersama pengantin.
Cahaya terlebih. Kami serba PINK !!!

Banyak gambar yang aku snap, tapi gambar pengantin tak banyak sebab aku & adik beradik aku semua standby dekat tangga sambut tetamu yang datang dari arah tangga kira dari belakang umah la. hehe~ Ramai yang lalu situ untuk elak jem di kawasan rumah pengantin. Kalau sempat aku share la gambar lagi. :D


12 comments:

  1. as salam

    akak terfokus kat lori:)
    btw happy wedding day to both of 'em

    ReplyDelete
  2. dua2 pengantin senyum maneh aih...
    heheh

    ReplyDelete
  3. sweet..tgk tang kek tu comei je..

    ReplyDelete
  4. wah...bestnya.... majlis faz bila lagi?? hahaha.. tiba2 je kan..

    ReplyDelete
  5. wow. cantiknya pelamin. deco, pengantin, dan semuanya cantik belaka.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum,
    Gambar last tu comeyyyy....ceriakan suasana dgn pink hu huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...