Wednesday, August 1, 2012

Budak 2 Tahun Naik Flying Fox !

Sungguh berani Si Fariz ni naik Flying Fox. 2 Kali plak tu. Fariz ni anak BOSS aku. Umur baru 2 tahun. Si "F" yg dah besar panjang tu siap nangis-nangis lagi tak mau buat. huhu~ Jom tengok aksi Fariz beraksi di atas Flying Fox



Muka tenang je. >_<

Good Boy Fariz !!!!

Jom tengok video Fariz naik flying fox :

video

Rindu pulak kat Fariz ni 
Kalau nak tahu, ni la Fariz , pemilik MONTOT dalam entry aku kat SINI
>_<


21 comments:

  1. beraninya..

    jom singgah baca entry kenangan ramadhan kt blog dya
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.html

    ReplyDelete
  2. kecik2 dah suka wat aktiviti lasak....cool je dia eh.

    ReplyDelete
  3. beraninya...

    yang tua pun ada yang menangis..ehehehe..

    ReplyDelete
  4. Best naik ni..yang tak bestnya bila kat hujung tu..rasa nak tercampak pun ada.

    ReplyDelete
  5. berani jugak la...org besar pun ade yg ngelat2 xnk naik sbb gayat..salute..

    ReplyDelete
  6. cayalah =)

    suka sangat flying fox ni =)
    berdesup je turun nnti

    ReplyDelete
  7. sy sendiri tak pernah naik.. berani nya.. nanti boleh la dia lain lak eih besar nnti

    ReplyDelete
  8. best apa flying fox... dah pernah naik sekali hari tu...

    ReplyDelete
  9. 2 tahun baru? bukan 3 ke 4 ke?..wah. brani gile...

    ReplyDelete
  10. pehh..ni barulah lelaki kacak namanya! hehe..

    ReplyDelete
  11. Go fariz go....kalau boleh, nk naik seploh kali dak kecik tuu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. liza pon naknaik 10 kali kan? kan ? kan?

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...