Friday, February 17, 2012

Alhamdulillah, rezeki hari Jumaat

Alhamdulillah ada rezeki lebih hari ni dr pemilik blog di bawah.ChurpChurp

Rasanya hari-hari aku buka blog En Kid ni, macam mana hari ni baru aku perasan yang aku salah seorang pengomen terbaik dari entry Kid semalam haha ~ poyo je , pengomen terbaik !



Anyway, ni bukan contest ke apa ke. Just aku komen kat entry di blog Kid ni pasal Kehebatan Unifi

To Kid :

Aku rindu pada U,
Walaupun kita berjauhan ,
Kau tetap dalam hatiku,
Malam ni dapatla jumpa U.

TQ Kid & juri yg telah memilih komen sy sbg yg terbaik. 
Moga Allah murah kan rezeki Kid & juri-juri sekali. 
>_<


*ni bukan pantun tau, tak larat nak pikir pantun dah. 
U yang dimaksudkan = UNIFI 



10 comments:

  1. Nurul: tahniah tuk nurul gak.... :)

    Saya disini: alhamdulillah rezeki.

    ReplyDelete
  2. kid: tq kat kid n juri la..hehe busy sampai ta sempat email

    ReplyDelete
  3. akak pon kalo x di'pantun' dek Kid td, smpi laaa neh tatau..taniah!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...