Thursday, February 9, 2012

Makan Golden Fortune Pizza, Pizza Hut

Cuti 4 hari ni, aku memang makan banyak gila ! Tak tahu nak ckp apa. hehe~ Antara yg aku makan :

Sangat sedap! hehe~ Udang tu membuat kan tangan ku Gatal ! haha~


Gambar tak berapa menarik. Kalau nak gambar menarik p kat sini.

Island Supreme 
(Extra Cheese)

Super Supreme Pizza
Nyum nyum~ curi-curi dianye  isi !

Golden Fortune Pizza , makan sekali nak lagi. Nyum-Nyum ~

Mushroom Soup
Sangat sedap di makan di kala panas, di cicah dengan Garlic Bread 
(tp tk mik lak gambar Garlic Bread)

Coleslaw
Aku tak makan pon, dah penuh sangat perut. 
>_<

Pizza ni abg aku yang belanja. hehe~
Ni antara makanan yang akan membuat kan aku gemuk tp sedap !

TQ Baas belanja! Nanti belanja lagi. 
ngeh-ngeh ~

19 comments:

  1. ooo domino pon best gak....nyum nyum, zuan belanja la akak :p

    ReplyDelete
  2. banyaknye ...keliur lak tengok..haishh

    ReplyDelete
  3. errah: hehe...nyum nyum, makan sampai nak muntah. hehe :D

    ReplyDelete
  4. wah2..sedap nyee...abis punah diet gini..

    ReplyDelete
  5. ahaaaaa... kid pun dah layan..
    mana lasagna? tak order skali? hehehe

    ReplyDelete
  6. diah: kite tk diet la. main bedal je makan je smua.hehe

    kid: lasagna? kami jrg order lasagna. slalu order ayam kepak tu, tp yg belanja dah over budjet. hehe

    ReplyDelete
  7. uish...biar betul makan pizza je ke.nak makan tapi takut gemuk lagi.waaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. sedap kan,, aku pon try mkn banyak giler kot.. ngeee

    ReplyDelete
  9. baru je mkn pizza minggu lps..hubby tak nak cuba fortune pizza tu sbb dia takut dapat udang kecik...haha

    ReplyDelete
  10. arelan: skali skala makan pizaa apa salah nye. makan je hehe~

    mamamyja: ko makan byk tp bdn tk naik pon?

    Noen: dpt udang kecik? ada kemungkinan ek dpt udang kecik? sy dpt smua nye besar je

    kizz: nyum nyum , sedap !

    ReplyDelete
  11. Malam td ingat nk makan pija....tp x jadi lak....sedap lak nmpk....lapo....

    ReplyDelete
  12. liza qiut: nk mkan piza ke liza..eh...hehe~ akak dah muak dah makan. aritu mkan byk gile.dahla skrang ni makan je rasa nak muntah :(

    ReplyDelete
  13. Haah, sebab dh lama x makan...hehhee....bahaya tu, symptom2 nk kurus cepat tuu...

    ReplyDelete
  14. liza qiut: ni bukan tanda nk kurus ni, ni buat org rasa tk selesa n tak selera makan :( ....minum pn kadang2 rasa cmni ....nk kne tnya doktor ke?

    ReplyDelete
  15. Emm nth ea...cuba google2 dulu kat tenet...kot2 leh dapat info....

    ReplyDelete
  16. Kak Faz sedap ke pizza yg udang tu? bebudak office cakap x sedap..

    ReplyDelete
  17. liza: ok nnti nk google la

    nurul: akak suka je...sedap...cicah ngn sos cili thai..nyum nyum,..jom makan pizza

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...