Wednesday, February 29, 2012

Wordless Wednesday : Apabila Cik City kebasahan ~

9 comments:

  1. Nak buat camner kan... MALAYSIA kan HUJAN DAN PANAS sepanjang tahun...hehehe

    ReplyDelete
  2. ala.. tak pelah.. dia nak bermandi manda tu..

    dah jimat air paip tak yah mandikan dia..

    ReplyDelete
  3. sian dia... mesti sejuk kan.....

    ReplyDelete
  4. hilang sket kerak2 yg ade...lg lebat lg bgus...kui3...^^

    ReplyDelete
  5. diah: pemilik nye lelaki. seri ilang tak?

    cho zila: slalu dia duk dlm park bebumbung, kali ni kene duk luar.

    hazman: yea, tp kete ni slalu ada dlm park bebumbung tp kali ni kene duk luar sbb ada kete lain duk dlm.

    madam: cik city ni tak biasa kene ujan...huhu~ slalu cik kuning yg duk luar :(

    mas: tkde selimut, sian dia. berembun

    anonymous: kerak nasi ke?hehehe~ kete aku kat dlm time ni. basuh kete yg dah kotor gile!

    ReplyDelete
  6. Ala x per.. jimat duit basuh kete.. hihihihi

    ReplyDelete
  7. nurul: ni kete abg akak ni. slalu kete ni masuk dlm park bebumbng...tp kene duk luar sekjap, akak basuh kete akak dlm garaj sbb time basuh tetibe ujan....huhu~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...