Sunday, February 26, 2012

Kenduri Jiran ku . . .

Semalam, aku ada post pasal gambar khemah depan rumah aku. Comfirm la bukan kenduri aku. Kalau tak dah jemput semua family & kawan-kawan dah. huhu~

Ni kenduri jiran selang satu rumah dengan aku. 


Yang ni antara orang kuat dalam kenduri ni. Tukang bubuh air basuh tangan, hahahaha~


Dia juga la tukang kacau air sirap buatan papa ku.


Yang ni gerai sate. nyum nyum, sate dia sedap di makan panas-panas tau ~



Tempat berehat yang strategik sebab ada kipas kat luar tu.


Tu jela gambar yang aku snap. Cuaca harini tersangat la panas sampai ke malam. Maybe esk nak hujan kot. 
Hujan rahmat . . . amin ~

*Good nite semua. Esok hari ahad, nak g mana ek ? ? ? 

14 comments:

  1. kenduri skarang hebat la.. siap ada banner..

    ReplyDelete
  2. zuan: memang la, ingat blog jeke ada banner.hehe~

    amacam smlm?

    ReplyDelete
  3. semangat ini yang perlu di kekal kan..saling tolong menolong antara satu sama lain..

    ReplyDelete
  4. hahaha..aish..bila lah nak merasa kenduri sendiri ni ek.hmm

    ReplyDelete
  5. man: skrang kat kl susah nak tgk yg buat gtong royong, kali ni jiran sy ni wat gotong royong. mcm meriah la gak.....

    arelan: huhu insyaAllah ada rezki nnti.amin,..

    ReplyDelete
  6. betul kata Zuan..mmg hebat siap ngan banner dan jemputan pun main jemput thru FB jer..canggih giler ler deme

    ReplyDelete
  7. Japgi leh rasa sate k.faz lak... :D

    ReplyDelete
  8. zarul: yup skrang invite pakai fb je...jimat cost tp bhy gak kalau invite by fb, nnti kang tetibe ramai plak yg dtg...fuhhhh...lari budjet...

    lyza: sate akak? kalau kenduri akak nnti, tkde sate kot.....cendol ada la....hehe~ tkde org nak tolong bakar kan....

    diah: ha'a cuaca mmg panas terik.....tp majlis berjalan lancar.

    ReplyDelete
  9. lepas ni banner fasz lak.. pheewiiitt

    ReplyDelete
  10. Ingatkan kak Faz nak kawen.. hihihi, bila kak fasz punya turn?

    ReplyDelete
  11. pojie: kenduri aku biasa-biasa je....ko borongh apa hah kat pasar?bukan nak belanja aku ke apa ke :p

    kid: ye fasz guna bannar afasz.blogspot.com ni je la.....hahahahaha

    nurul:insyaAllah tak lama lagi turn akak plak. amin. nnti kite tukar-tukar kad la...nurul kasi name card, akak bg kad kawin. :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...