Monday, February 13, 2012

Dah bawak roti pun JAM !

Harini bawa bekal roti dengan harapan kalau traffic jam, leh la sapu pada roti tapi tetap JAM ! 

=_=



Dekat IOI Mall ni memang selalu JAM.

Dekat TOL ni pon sama. JAM~


Akhirnya sampai gak. . .

Alhamdulillah. 
(>_<)

10 comments:

  1. nak helikopter laa pasni.. tak jammed.. hehehee

    ReplyDelete
  2. Thanks letakkan saya dalam bloglist
    Hanif blog bloglist
    Check It Out!!!!

    ReplyDelete
  3. jauhnye follow kakfaz...relek sampy leh amek gambo nih..

    ReplyDelete
  4. INi dah normal.. sebab tu nurul selalu balik lambat.. malas nak harungi jam.. ;)

    ReplyDelete
  5. zuan: comfirm sakit kaki

    iza: sbb trafik terlalu perlahan , aku follow jauh la, malas tekan2 brek...makan minyak je.ehehehe

    nurul: ni time akak nk p office dr bangi ke KJ. kalau dr office ke umah sewa di KJ, tak jem langsung , sbb dekat bebenor umah nye...hehehe~ sbb tu nak balik awal je ...wakakakaka

    ReplyDelete
  6. kawasan penuh jam...kalau da bosan makan roti kosong meh ler sini..amik jam sikit miahahaha hadu hayy

    ReplyDelete
  7. zarul umb: jem strawberi sedap la gak.eh lama tak makan jem strawberi.hehe

    lyza: yup jam !!!!! huhu~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...