Tuesday, February 14, 2012

Basket Ball @ Genting Highland

Tak habis lagi rupanya cite kat Genting ni. Aku godek-godek blog aku ni, skali ada satu entry tak publish lagi. LUPA ! hmmm . . . . .sambungan nye  . . . . . Lepas je main bowling, kami jalan-jalan dan seperti biasa. Atin & Ya ucukkk nak main Basketball pulak.

Ni la basket  ball yg aku cakap tu. 

Beli token dulu RM15 tp RM5 sebagai deposit je.
Beria Ya ucukkk & Atin nak main. 

^
^
^
^
^
^
^
Akhirnya . . . . . . . 
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^

Bukan Atin & Ya ucukkkk yang main, tapi ? ? ? ? 
Tangan Atin tu sambil berkata : " Ahhhh, korang main la!"

Yuhuuuuu ~ Tengok la sapa yang lebih tu ? Kaklong ngn Abg Fauzi plak yang memenuhi ruang permainan.hehe~
Atin dah merajuk time ni. Tengok tgn yg kat tepi tu, hehe~

Tapi akhirnya Atin main gak Basket Ball ni.

Wah~ Ayunya Atin baling bola, tangan lemah gemalai #_#


Masa dah nak habis, diorang dapat 32 jaringan

Diorang pun nak gak, main berdua je. 

Masa dah nak habis, diorang dpt 58 jaringan.
Hebat!!!

Aksi dr depan. . . seronok sampai cincin boleh tercicir dlm gelanggang permainan ~
Cincin kawin lak tu. sib baik la jumpa balik, kalau tak? menangis teresak-esak la.

Ini lah hasilnya. Panjang ni bernilai RM1 bile tebus. huhu~ kene kasi panjang lg baru leh capai  RM100

Cerita-cerita @ Genting Highland :



17 comments:

  1. Haritu kita tgk ada org main kat jusco, giler laju dia baling bola...dahla semua masuk je...markah dia byk gak, dekat seribu...dahsat3...

    ReplyDelete
  2. saya ngan anak saya dulu pernah main kat sini

    ReplyDelete
  3. pn sheila : siyok la kat genting

    lyza: mereka thp power. aritu pon ada tgk 2 org perempuan nni, diorg mmg pemain netball kot...power gile..mesti diorg dpt kumpul more than rm50 kot.hehe

    zarul: owh....syok kan....balik cpt2.hehe

    ReplyDelete
  4. tengok entry genting rasa nak pergi genting lagi lah.. :)

    ReplyDelete
  5. Hah... tak berbaloi woo kalau hilang cincin tuu..

    Bukan pasai wang ringgit.. tapi nilai kasih sayang tuu...

    ReplyDelete
  6. syazana: jom pegi ..nak g lagi

    cute mum: jom la p ...sy pon nak p lagi,

    WuMing: cincin tu masuk dlm mesin tu, then org tu p amik, sib baik jumpa....:)

    ReplyDelete
  7. not bad score tu, bleh lwn t hehe..huhu mcm mana la leh trcicir cincin tu...

    ReplyDelete
  8. zuan: tu score adik-adik akak & kaklong n my BIL...aakak main gak tp selit2 kejap...haha..

    psl cincin tu, entah la zuan, longgar kot dia pakai....lg pon sejuk kan kat situ...huhu~ sib baik la jumpa ,kalau tak mesti terbantut nak bercuti

    ReplyDelete
  9. Hahaha..mesti toching abis tu..orang lain pula yang beria-ia..hahaha..

    ReplyDelete
  10. man: tula pasal....sian ke dia tu..hehe

    ReplyDelete
  11. Kak Faz bestnye.. jom kt g genting lagi nak? dah lama lah tak g sane.. :(

    ReplyDelete
  12. bestnye..main ni xkene lebam2 bdan

    ReplyDelete
  13. xlebam, berbanding main bola tampar mcm kat arau dulu tu...huhu~

    ReplyDelete
  14. naik rolecoster x?xlebm gak yg tu..rse nk tkencing je

    ReplyDelete
  15. saya disini: tak naik roller coaster yg outdoor tu, aku naik yg indoor je....tu pon dah menjerit2....haha~ kalau yg outdoor tu ...maybe termuntah kot.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...