Friday, February 3, 2012

Bowling @ Genting Bowl, Genting Highland

Malam hari pertama kami di Genting Highland, aku, Kaklong, Abg Fauzi, Atin & Ya ucukkk pegi main boling. hehe~ Lama gile dah aku tak main boling. Last main time reunion member UiTM tahun 2010.

Cantik suasana lampu di sini

Ya ucukkk beraksi dengan bola boling, size 6 je :p

Abg Fauzi lak beraksi dengan bola bersaiz 10 kot

Aku dengan bola oren size 8

Si kecik ni dengan bola warna kegemarannya 

Sebelum mula main, posing la dulu

Kasut Ya ucukkk yang color kelabu ye.

Aku & Kaklong
Enjoy main bowling

Aksi Naib Juara baling bola

Aksi Juara baling bola . . . Strike!!


Ini la result akhir.
NEM (Kaklong) - 78
AFY (Abg Fauzi) - 119
NOR (Aku) - 44
Atin - 58
Nicky ucukkk - 39


Dah bis main , bergambar plak.

Cantik gambar ni, credit to Abg Fauzi :)

eh! Atin kenapa mcm tergedik sikit tu?

32 comments:

  1. bestnye main bowling..dh lama x main bowling..;)

    ReplyDelete
  2. ok gak dah lama tak main,sy nie tak pernah main bowling.haha..

    ReplyDelete
  3. wkpe nmpk k long cm berisi sikit?

    ReplyDelete
  4. Falsya: p la ajak hubby main bowling .....so sweet ~

    Puan kutu: la tak pernah main ? try la kak. main skali rasa nak main lg. opsss lain macam je ayt sy ni :p

    Saya Disini: heehe~ mmg dah berisi sikit. dia makan byk .Ya kata, kaklong ni selera PELIK. ayah aku bls :" mmg la sbb dah kawin, nnti nor plak "

    *aku tk mau gemuk :(

    ReplyDelete
  5. wow...saya lagi la lama tak main boling.last time men kat mid ngan saya nye atin je.hehehe...

    ReplyDelete
  6. wah.. layan bowling kat genting tu!!! hebatnya!!!!

    ReplyDelete
  7. madam: ha'a best la gak. maybe first time p sana, tu yg tambah sonok.

    ReplyDelete
  8. santik tmpt bowling die kan..mm disko..hahahaha bestnye ngn sejuk nye...bile la nk repeat genting ni..

    ReplyDelete
  9. diah:ajk cik abg p sana, kn cuti sampai selasa!

    ReplyDelete
  10. bestnyee main bowling.. teringin sangat nak main bowling ni tp apakan daya kat daerah aku di tawau, sabah belum ada lagi. sob sob T_T

    ReplyDelete
  11. wow funky la tmpat bowl ni :D

    p.s yups zuan anak pertama :)

    ReplyDelete
  12. ala,rara kalo main bowling masuk longkang je.hehehe

    ReplyDelete
  13. Alaaaaaaaaa.... naka main jgk bowling

    ReplyDelete
  14. jangan suroh uncle main bowling.... nanti esok uncle tak boleh type update blog...

    aduh!

    ReplyDelete
  15. jauhnya main boling sampai ke puncak..

    ReplyDelete
  16. gedek-jom sekali sekala layan bowling pun ok gak heheh

    ReplyDelete
  17. OMG!

    bestnya main bowling atas bukit tu hehehehehehe

    ReplyDelete
  18. seronoknya eh ..last sy main bowling 8 tahun lepas kehkeh

    ReplyDelete
  19. puanbee: 8 thn???hehe~ masa muda2 ke?

    Azham: best n enjoy

    zarul: jom la, sy comfirm asyik masuk longkang je.

    kak ina: kami p bercuti sana, then terasa nak g main boling. bukan saja2 nk main kat situ :P

    uncle gedek: knp?sakit tgn ke? amik la bola size 6 :P

    ammar: jom la main boling, set date.

    Nizam: huhu , tkde la sakan sgt. satu game je pon.


    rara: sama la kita, sy pon asyik masuk longkang je. huhu~

    zuan: oo anak sulung ke...cantik n funky kan boling dia...huhu~

    ReplyDelete
  20. auwww jauhnya men bowling? jom lawan bowling jom?hihi tipu je...sha nye masuk longkang nnt..haha

    ReplyDelete
  21. adakah bola bowling itu berat.. follow anda juga.. Selamat menyambut Maulidur Rasul... =)

    ReplyDelete
  22. sy yg paling ucuk -ya

    ReplyDelete
  23. jom lawan bowling dengan kid.. ada bran?? hik3

    ReplyDelete
  24. th3b0r3dsha: samala , sy pon masuk longkang je. sbb tu tk menang. hehe

    pondok usang: bola tu size 6 n 7 je sy leh angkat, tgn sakit kalau angkat yg berat...tq follow :)

    Ya: mmg ya ucukkk :p

    Kid: jom la. tp comfirm fasz masuk longkang je, tk power . hehe ....

    ReplyDelete
  25. hehe...meriah..
    (ni yg syok baca blog..tgk real life ,real holiday)
    (lepas tu feeling diri sendiri kat situ)
    ahaks..!

    ReplyDelete
  26. Bowling Tournaments
    You've furnished excellent info concerning small business talking to which in turn represents an important position in an undertaking and offer knowledge along with skills in order for the consumers. Much like we look at some sort of effectively prepared small business could undoubtedly be successful. Bowling Tournaments

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...