Wednesday, February 22, 2012

Makan @ Restoran Makanan Cina Muslim, Mohd Chan Abdullah, Kelana Jaya

Minggu lepas sempat aku pergi makan satu kedai makan yang tak pernah lagi aku try. Hari-hari lalu tapi tak pernah try. huhu~ Dah byk gak tgk blogger update pasal restoran ni, tp baru la tergerak nak try makan kat sini. So, jom la tengok apa yg aku makan , aku review sekali ngn harga nye sekali.. . .


Menu Restoran Cina Muslim - Mohd Chan Abdullah


Kantonis Kuey Teow - RM 5.00


Sizzling Yee Mee - RM 5.50


Makan dengan cili padi berkicap ni, memang superb la. Nak-nak aku ni memang suka makan PEDAS!


Kedondong Asam Boi - RM 2.50


Ni antara air yang ada. Air kedondong asam boi tu suggestion dari salah sorang pelayan di restoran ni. huhu~ 


Aneka Mee

Nasi pun ada. Tak pernah lagi try makan nasi kat sini, yela kan first time makan. huhu~

Siap amik kad dia lagi. Rupanya kat BBBangi pun ada la. huhu~ 

Secara keseluruhan, aku sangat suka la Sizzling Yee Mee dengan Kantonis Kuey Teow. Sangat sedap di makan dengan cili padi panas-panas. Air kedondong asam boi dia memang terBAIKKKKKK la. ! 

Restoran Makanan Cina Muslim
Mohd Chan Abdullah
B-G-06 Jalan SS6/20, Dataran Glomac,
Pusat Bandar Kelana Jaya
47301, Petaling Jaya Selangor
Tel: 017 - 882 8861

17 comments:

  1. kene mintak komesyen ni ngn restoran ni..dh tolong glamourkan kedai die

    ReplyDelete
  2. suke gile makan chinese food..harus cube nieh..hehe..

    ReplyDelete
  3. saya disini: review je, ko mesti tingin nak minum air kedondong asam boi tu. jom la bebila kite p!!!!makan ramai2 satu umah, best gak, aku tk penah spend time sama ngn diorg..hehe :D

    falsya: yeah sedap...sgt suka air kedondong tu >_<

    ReplyDelete
  4. Kak Faz bila nak belanje nurul makan ni.. heehehehe

    untunglah boleh makan pedas.. ;)

    ReplyDelete
  5. nurul: nnti akak belanja makan nasi minyak ek.:P

    nurul tk leh mkn pedas ke?

    ReplyDelete
  6. kid tak makan pedas..

    ermmm.. dulu kan kid dah buat entry yang kid makan kat branch bangi.. :)

    ReplyDelete
  7. puteri kasih: jap g nak makan la ni...jjcm lagi

    kid: ooo kid la org nye, fasz duk ingat balik, blog sapa la kid penah baca pasal restoran ni...kid makan kat bangi kan?bangi kat area mana ek?

    ReplyDelete
  8. nampak cam sedap.pernah makan yang kat rawang je.tupon sebab jumpa customer.hahaha

    ReplyDelete
  9. dkat bangi ade jugak tp xpenah pegi plak.. huhu

    ReplyDelete
  10. arelan: mmg la sedap ! cer bc kesimpulan ayat bawah tu.hehe

    aisya: aisya duk bangi ke? akak pon duk bangi gak...huhu~

    ReplyDelete
  11. Sizzling Yee Mee dia sedap ea...kena try gak ni...peberet tuu...

    ReplyDelete
  12. aisya: ooo student ukm ke, sy keje kat ukm la dulu.huhu~

    liza: bg akak sedap ! makan plak ngn cili kicap tu.nyum nyum . try la .

    ReplyDelete
  13. alah semua jauh2 betul , tk dapat lah puanbee merasa :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...