Tuesday, February 28, 2012

Macam Reunion la pulak . . .

Minggu lepas Boss aku belanja makan dekat Dong Yi Shun Restorant. Jadi smua staff berkumpul la. SEMUA <--bagaikan ramai sangat staff kat company aku ni. hehe~  Separuh dah kene keje kat TM Bangsar, tinggal aku, Lyza & kembar aku je dekat TM Kelana Jaya. Jadi bila boss belanja, diorang kena la datang Kelana Jaya. So, dah macam reunion pulak. 
Fatin : Pengantin baru posing sakan.
Farah : Memang ada lesung pipit ek?
Tini: ini lah kembar ku. sama tak ?
Liza : Macam iklan gigi je Liza :p
Alpi : Walaupun makan byk , bdn tetap maintain.
Yati : Walaupun demam, leh je posing & senyum 

Kesian Alpi , nampak di celahan je.
Aku menunjukkan slip gaji. Nasib baik tak nampak berapa gaji aku. 

En. Nik nak gak bergambar. huhu~
Liza masih dengan peace dia.
* Sila compare kan muka aku dengan kembar aku (tudung hijau)

Onononono. . . rindu la kat korang , dah takde tempat nak lepak dah sejak korang pindah TM Bangsar, kalau tak dulu, kalau amik air kat pantry tu, p singgah tempat korang, borak-borak + gossip ~

Bulan depan kita jumpa lagi. Boss belanja apa plak ek?
Ada kek tak?
Nyum nyum !

Singgah sini :

12 comments:

  1. bila nak wat reunion ngan nurul.. hihihihi ;)

    ReplyDelete
  2. saya disini: ko nk bersalam tu...

    nurul: smlm bro ajak reunion tp nurul plak tk dtg....hehe~

    boni: eh ni bukan reunion, ni makan2 bersama boss...hehe tp kategori reunion la gak!

    ReplyDelete
  3. seronok bila dapat gathering macam ni kan....

    ReplyDelete
  4. salam kenal,

    untungnya bos belanja kan.. kalu tiap2 bulan lagi best kan.. hehe

    ReplyDelete
  5. AdanyaKauUntukku: kami baru je berpisah untuk bbrpa minggu. slalu office sama...hehe~

    mas: alhamdulillah, boss pemurah belanja kami setiap bulan. murah rezki boss. amin.

    ReplyDelete
  6. bila kita nak reunion pulak ni nik!!! windu kat semua!!!

    ReplyDelete
  7. madam: nnti jom la reunion dr thn lepas kata nak reunion tp tk jadi pon...sampai dah beranak pinak dah ajan n ika.hehe~

    zuan: zuan kene keje sini dulu.....ngeh2....

    man: hehe~ agak-agak kembar betul ke tipu2 ???????ce teka ce teka

    ReplyDelete
  8. Sibuk je sigemok baju kuning tuu....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...