Tuesday, February 28, 2012

Hidup bujang macam ni la. . .

Macam ni la kalau hidup bujang . . .masak simple-simple je. 

Ni la dinner aku bersama kembar aku. Nasi goreng ikan bilis PEDAS sampai aku tak tahan menahan kepedasan. Nasib baik air Milo Ais ada. 
Cool ~
Jom makan sambil tengok cerita Vanila Coklat !

Masak-masak bersama Kembarku


10 comments:

  1. Hurmmm.... saya pun bujang jee...tapi beli kat kedai jee...sebab tak pandai masak...ngeh3x

    ReplyDelete
  2. ni namanya nasik bujang.. sama laaa dulu masa kid bujang2.. hentam aje

    ReplyDelete
  3. takpe, janji pandai masak, plus saving what makan macam tu :D

    ReplyDelete
  4. Nasib baik tahu masak...hehehhee.
    kalau tak ke kedai ajer...

    ReplyDelete
  5. fuh yooo,,bnyknye mskan,,hehe,,sypun suka gk msk tp besa2 jelah,,neway dtg jenjalan kt sini dan follow skali,,;)

    ReplyDelete
  6. Peghhh, milo ais tu memikat kalbu....hahaha....

    ReplyDelete
  7. eh..bru tngk..sedap nsi goreng smlm..dh lme xmkn pedas.

    ReplyDelete
  8. Best tu. makan nasi putih ngan telur pun sedap kalau makan ade geng.. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...