Wednesday, February 22, 2012

Bukan mimpi lagi, aku betul-betul terbang !

Hari tu aku ada post entry tajuk "Jom Terbang!" Tak sangka pula jadi kenyataan. 
>_<

*Tu aku terselit kat belakang.

Nanti aku update lagi. Rasa mcm MIMPI plak <--poyo je ayat. 
Yela 1st time kot aku terbang ke awan bersama Pilot JFK (DJ Hitz.fm)  & Co-Pilot BroFramestone

29 comments:

  1. Gambar terselit nie juga dia masukan dalam blog he..23x

    Selamat tak jadi apa-apa kan

    ReplyDelete
  2. bro: yela, gambar ni je yg ada JFK + Bro+ sy. huhu~ ha'a sib baik tkde pape....alhamdulillah

    sue: tahniah???hehe alhamdulillah dah dpt la rasa naik tinggi ke awan dania...huhu~

    ReplyDelete
  3. halyzaqiut: bro tu kata, skali naik rm600.hehe~ best gile sbb akak 1st time naik !!!

    ReplyDelete
  4. tulisan ni mmg saje bg warna hitam ke..lepas terbang jd lain plak blog ni

    ReplyDelete
  5. saya disini: sebelum ni warna apa ek? since prob aritu, blog aku dah jadi lain, tgk belah kiri tu, kecik, aku tk tahu setting mana, malas nak edit HTML.......

    sebelum ni warna apa tulisan aku tu ek?ingat tak?

    ReplyDelete
  6. Mahalnya 6rat.....giler r...habis gaji sebulan kita...wat bayar naik kpl terbang...hahahha...

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. HiFasz ... So lucky u la .. Flying in a mini Chart flight looks like ur dream come true ... am i right ... :)

    ReplyDelete
  9. sravan: hi sravan . . . yeah i'm lucky...my dream come true, yesterday >_<

    ReplyDelete
  10. untung laaa akak naik.. heheehe

    ReplyDelete
  11. kid: apa akak-akak ni? sy muda lg...:p

    ReplyDelete
  12. i believe i can fly... seronoknyer... akakpun nak gak...

    ReplyDelete
  13. perghhhhhhhh besttttttt tu jelessss mak.. mak pun nak terbanggggg uwaaa hehehe

    ReplyDelete
  14. zuan: 1st time akak terbang, best gile !

    cho zila: yeah...i can fly..chewahhhh...alhamdulillah

    Mak dara: jangan jelez mak dara, ada rezeki nnti mak dara pulak dpt fly .

    ReplyDelete
  15. waaa...beshnye sis terbang..jelez.. huhu

    ReplyDelete
  16. tah..warna putih ke ape ea??warna bagronud kelabu ni mmg warna ni ke//.awat nmpk lain ni

    ReplyDelete
  17. wawa: mmg best ! :)

    Saya disini: tula..aku dah tk brapa suka dah ngn blog aku ni. tunggang langgang, nnti la aku upgrade new template

    ReplyDelete
  18. cana u boleh pi dating berdua ni pulsk?? dating atas awan pulak tu..

    ReplyDelete
  19. madammondoq: sapa kata be2, kami bertiga kan tu....JFK + BRO +FASZ =JBF

    yeah awan nano...subhanAllah, seronok dapat lihat pemandangan dr atas >_<

    ReplyDelete
  20. nurul :jom kite naik sama plak pasni nurul ! iera jd co -pilot, bro tinggal hahaha~

    ReplyDelete
  21. eh..biar betul ni..hahaha. cayalah kak.. mesti seronok ni..

    ReplyDelete
  22. Man: mesti la seronok, first time naik udara....

    ReplyDelete
  23. gambar dari atas tak de kak?

    ReplyDelete
  24. man: nnti akak post kat next entry. tungguuuuuuuuuuuu~

    ReplyDelete
  25. wkpe commet sravan kene remove ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...