Monday, April 23, 2012

Korek tabung di saat genting

Sebelum gerak ke office cek wallet, ok tinggal RM*.** je. Tak perlu kot withlukis withdraw kat bank, gaji lom masuk lagi. Jadi jom la korek tabung. :D

Dulu pernah kumpul syiling dalam tabung ni masa study. Dari sem 4 sampai sem 6. Dah habis belajar kira-kira semua syiling , dapat kumpul rm207.70.


Alhamdulillah ada rezeki aku sebelum gaji masuk. 
Terima kasih Allah di atas rezeki yang kau beri.
:)


30 comments:

  1. dah lama tk menabung huhu. time sesak2 boleh guna :D

    ReplyDelete
  2. Itu perkara biasa fasz..sama dgn jer ngan falsya...hehehe..

    ReplyDelete
  3. nasib baik gak ada tabung kan..
    mmg kena ada saving utk sesak2..hehe..

    ReplyDelete
  4. Utk kakak dah tak ada tabung Faz...tapi anak-anak masih lagi kena buat.

    ReplyDelete
  5. last 2week saja bukak tabung.... total RM600 wallaaaaa he3

    ReplyDelete
  6. Kakcik pun korek syiling dari poket beg tangan pagi ini. :)

    ReplyDelete
  7. huhu.. tabung adalah sumber yang penting waktu kita mat terdesak.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Alololo, comeinye tabung dia, kalau anak akak tgk mesti suh ganti tabung barbie dia tuh, hehehehe

    ReplyDelete
  9. hehehe mama pun korek tabung semalam...adess seb beklah ade tabung...

    ReplyDelete
  10. sekarang adalah masa yang sesuai untuk korek tabung. hehehee

    ReplyDelete
  11. sama macam anum
    itu la untung menabung

    ReplyDelete
  12. haaa. betul..
    tyka selalu awl sem menabung,, nant da musim final exam asek nak makan je, baru kuarkan duit tabung..
    he he

    ReplyDelete
  13. Alooo dah korek tabung.. nurul pun ade tabung syiling 50 sen.. sayang nak pecahkan..

    ReplyDelete
  14. bagus2 teruskan amalan menabung...

    saya pun mmg ajar anak yg sulung menabung...:)

    ReplyDelete
  15. sama lee... suka gak korek tabung..hehe

    selalu kalo duit ngah byk.. mesti rajin masuk tabung..kalo de balance belanja pape..

    time terdesak.. yg kat situ ler kita duk korek2 nnt.. hehehe

    ReplyDelete
  16. Comelnya tabung....kita xde pun tabung...kalau sesak, terpaksa pinjam enzoro..... huhhh...

    ReplyDelete
  17. hai...sy pon ade tabung cam gitu...time kesuntukan boleh korek2...heeee

    ReplyDelete
  18. biasa ler hjg2 bulan ni hehe...
    Wanieys tgh ajar qalief menabung skang ni..pantang dia jumpa duit syiling dlm umah semua diambil masuk dalam tabung dia heheeee

    ReplyDelete
  19. mari korek tabung lagi... hahahaaa

    ReplyDelete
  20. Okey... orang pompuan nie lebih jimat cermat dari org laki...tabung tu penuh je kan...

    ReplyDelete
  21. Beruntung jugak ada tabung ni kan, boleh guna di saat sesak :)

    ReplyDelete
  22. betul2 lame da x gune tabung....hehehe

    ReplyDelete
  23. tabung wan ada duit 5 sen je.hoho

    ReplyDelete
  24. duit tabung tak sampai seratus pun.. aishhh..

    ReplyDelete
  25. hee...time2 sesak boleh guna ni..jadi backup..:D

    ReplyDelete
  26. saya nye tabung,hari2 saya korek.hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...