Friday, April 20, 2012

Makan Ice Cream Solero Split

Sedap nya dapat makan ice teyem di kala cuaca panas walaupun tengah batuk. hehe~

Perisa Limau dan Vanila. 
Singgit je !


Abaikan jari orang tu. Fokus pada ice teyem je. Nyum nyum ~


43 comments:

  1. sodapnya... bila nak email pada anum nie
    satanic.soap@gmail.com

    ReplyDelete
  2. bestnya :DDD hehe... dh lama x mkn ais krim..

    ReplyDelete
  3. lamanyer tak layan ais krim nih... dana pun suke icekrim nih... masam2 gitu...

    ReplyDelete
  4. tgh2 cuaca panas mcm ni...terliur kot tgk gambar aiskrim ni...huhu~

    ReplyDelete
  5. halamak..kn takat cuaca panas..kalau sejuk pun bedal jugak..heheh..

    ReplyDelete
  6. fav dr kecik smp ke bsr..haha

    ReplyDelete
  7. sedapnyer..lya pon suka mkn aiskrim ni

    ReplyDelete
  8. anak dara saya pun panggil ais teyem..hehe..

    ReplyDelete
  9. pasni nk g beli aiskrim...hahaahah

    ReplyDelete
  10. SEDAP NI..KAK BUI PUN SUKA MAKAN

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Cik Farizam,

    Terima kasih ya Cik Farizam sudi mai ziarah kak Ros...Kak Ros pun Dah follow kat sini...

    ReplyDelete
  12. suka ni....sedap tang putih tu.. :)

    ReplyDelete
  13. suka ni....sedap tang putih tu.. :)

    ReplyDelete
  14. waaa....sedap nyer ice cream tu...apa lagi...belanja laa...hehe

    ReplyDelete
  15. baru jer nk beli td tp tak jadi...

    ReplyDelete
  16. sedaaaaappnyer.. nak jugakk.. :)

    ReplyDelete
  17. mmg sdp aiskrim ni. time2 pns lg la...

    ReplyDelete
  18. eh, share sket dgn anak2 pcl ...bole?

    ReplyDelete
  19. tengok aje tpi dah terase di dlm mulut.. *melting!

    ReplyDelete
  20. panas2 macam ni tgk gambar ice cream..terliur dibuatnya..

    ReplyDelete
  21. Hurmmm....suka lagi makan aiskrim + roti

    ReplyDelete
  22. wah sedapnya..dah lama tak makan aiskrim solero ni..:D

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum.....

    Erm.... sodap... ber "selero" den tengok.. tu baru tengok gamba jo.., bolom laie makan eskrim tu...

    ReplyDelete
  24. terliur plak tengok nye ni..

    http://sitiatikah.com

    ReplyDelete
  25. dah berusia ni kurang sikit layan aiskrim ni.
    terima kasih sudi sokong blog akak.

    ReplyDelete
  26. saje je biarkan entri ni lama2 kan..nak buat orang meleleh..hehehehe

    ReplyDelete
  27. kak sha suker mkn eskem mcD yg singgit satu tu! ade sebikut !! (biskut) hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...