Wednesday, April 18, 2012

Makan @ PappaRich, Serdang Perdana

Minggu lepas sempat singgah makan di PappaRich di Serdang. Jom layan gambar makanan yang aku makan kat sini :)

 


Aku penggemar ikan, jadi aku pilih menu ni.

Si Dia bukan penggemar ikan, jadi dia pilih ni.

Aku sakit tekak & batuk so aku pilih fresh juice.

Si Dia pilih air dr menu di atas.


Pappa Chicken Chop - RM14.90

Pappa Fish & Chip - RM14.90

Apple Juice - RM5.80

Memang rasa Apple la air dia. . . 

Red Bean Cendol Iced - RM6.80

Si Dia kata, air dia macam rasa ice cream potong kacang merah. Slurppppp~

Cik Abg ni jeling sapa la tu . . 


Suasana di PappaRich Serdang.

Secara keseluruhannya, makanan kat sini sedap. I like ! PappaRich ni dilengkapi dengan WIFI. Boleh la guna tenet free ~ PappaRich banyak cawangan, bersepah sana sini. So, leh la korang try~

PappaRich Serdang Perdana
No. 35-1 & 35-2, 
Jalan SP2/1 Taman Serdang Perdana Seksyen 2
43300 Seri Kembangan , 
Selangor Darul Ehsan
Tel : +603 8941 0237

27 comments:

  1. huh !..makan saje dia...teh ais xde ke afasz?

    ReplyDelete
  2. wahhhh kua makan dengan Si Dia tuuuuuu amboi amboi amboi

    ReplyDelete
  3. bru je lepas makan mee kari paparich..sedappppp..hehe..

    ReplyDelete
  4. papa rich ... mama bankrap... sedap semuanya.... salam kenal gak...

    ReplyDelete
  5. aduhla sedapnyer...
    penah pergi paparich kt kuala terenggnu dulu tp tak sedap... tak tau mana silapnyer... tp tgk yg kt serdang nih menyelerakan betul...
    nk cube lg lah...

    tq sbb folow...

    ReplyDelete
  6. tak pernah try lagi walupun dah byk kali terserempak dgn papa rich ni...

    ReplyDelete
  7. PCL: time ni nk minum air buah...teh ais dah selalu hehe~

    safiyya: hmmm >_< singgah sebelum balik umah

    azhafizah: try la pappa rich yg berdekatan

    ReplyDelete
  8. ummie/wanie: sedap ..alhamdulillah

    queen : rich la diorg kan...hehe

    falsya: eh mee kari dia sedap ek???nnti nak try la...ahaksss..

    husna: sedap kata si dia red bean tu, mcm ice cream

    ReplyDelete
  9. cho zila: mama tak brankup, sbb papa yg belanja

    nohidana: nnti try kat caw lain...

    anne: try la...skali skala...

    ReplyDelete
  10. sedapnya.... haiz sume sedap2 lah...terliur dah tekak kak sha ni haa....huhu

    ReplyDelete
  11. KALAU ikut selera nie... Paparich okey kot kalau bukan menu nasikkk...naper tak pergi kat bangi punya branch...

    ReplyDelete
  12. Kak Fasz kalau dah air apple mesti lah rasa apple.. hehehehe ;)

    ReplyDelete
  13. kak sha: terliur ke?jgn meleleh dah le kak oiiii

    abg man: huhu~ p serdang mkn ngn si dia la...kat bangi makan kat lain...uhukkkkkkkkk, mula2 nak mik mee sup ke apa ntah, tp tk jadi...huhu, menu apa yg best kat papparich ni ek??

    nurul: hehe~ yela.saja je tulis cenggitu...sedap kan epal...slim

    ReplyDelete
  14. cam sedap je red bean cendol iced tu.uish...bila nak belanja??hehehe

    ReplyDelete
  15. arelan: eh kite plak kene belanja. hehe ini pon si dia belanja.. :P

    ReplyDelete
  16. Last kita makan paparich time bukak puasa...ehh dah lama la x pi makan....hehehe...

    ReplyDelete
  17. liza: kite pon dah lama tk makan sini...last kite makan 2008 ke 2009 dgn akak kite...then ni abg din ajak makan...dah la dia suh kite pilih makanan yg atas rm10...buat tabiat agaknya suh pilih yg mahal2...kite nak makan mee je mula2...pastu dia suh pilih yg mahal.hahahaha kayo sgt!

    ReplyDelete
  18. Hehhehe...baru dpt bonus kot....tu yg soh makan mahal sikit tuu.... :D

    ReplyDelete
  19. liza: bukan bonus, tp baru dpt gaji time ni. mcm2 dia belanja kite. Anlene + makan hehe~

    ReplyDelete
  20. Kami lom penah try papa rich lg, walaupon sekentut jek ngan Umah... Hehehehe

    ReplyDelete
  21. Kakcik belum pernah masuk ke PR lagi. Hidangannya memang beserta nasi ya? :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...