Wednesday, April 4, 2012

Majlis Bertandang Faiz & Asmaliza

Ahad, 11 Mac 2012 : Kampung Nyiur Tujuh, Jerteh 

Pejam celik pejam celik, dah masuk bulan  April dah. Bulan lepas aku ada update Majlis Akad Nikah & Majlis Resepsi sepupu aku ni. Kali ni majlis di belah kampung kami pulak. Baru sempat nak update. 

Sepupu aku yang lelaki tu. Mereka bersama Pika yang comel ~

Saat-saat ketibaan pengantin.

Sama kan muka diorang adik beradik. 

Katok oh Katok di situ sbg photographer ~

Tema Orange Hitam , cantik !!

Sama cantik sama padan.

Berdoa.

Bersama parent kedua belah pihak

Bersama adik beradik

Kami bersama pengantin. Sesi BEBAS tapi kenapa dua orang jejaka belah kanan tu series je?
Mama dah pandai posing la.
  

eh! Abg Fauzi tukang bg bunga telur??? hehe~ sebenarnya dia tukang angkat je, berat sikit yang jenis kaca tu. huhu~ BOTAKS

Dua jejaka hot menjaga bunga telur untuk tetamu. :p

Sesi makan beradab. Tetiba teringin la pulak FRESH ORANGE tengah demam-demam ni.

Pengantin bersama Kaklong & my BIL


Tengok atas semua. Curi tulang ek korang.

Sempat snap bilik pengantin yang serba oren.

Si penjaga bunga telur yang setia. Yang lain dah lepak ke lain. 


Tu jela . . . gambar nye. Banyak gambar nye tp tak dapat tempek semua. Nanti next entry la ek. Tepat jam 6.30 petang kami gerak balik ke Bandar Baru Bangi.

Cantikkan tema oren ni?
>_<


17 comments:

  1. Semoga berpanjangan jodoh ke akhir hayat mereka. :)

    ReplyDelete
  2. Kak cik : amin ya rabbalalamin :)

    ReplyDelete
  3. wowooww..selamat pengantin baru.. oren hitam gitu =)

    ReplyDelete
  4. Munnafendy: cantik kan... i like oren hitam dia

    ReplyDelete
  5. saya disini: nnti aku kawin pon akan mcm tu gak. huk huk tgk la nnti.

    ReplyDelete
  6. bila time awak pula?

    nnt ajak k?

    by the way nak gula2 satu!!! hehe

    ReplyDelete
  7. Kita tgk gmbr ni x perasan lak apa yg k.tini perasan...hahha

    ReplyDelete
  8. kak sha: bila sampai masa n jodoh nnti sy invite akak k. gula2 tu tkde la kak, akak g beli kat kedai. 20sen je. :p

    lyza: eh..kene perasan...try tgk gambar yg ada photographer tgh amik tu, pengantin laki tgh tunggu kat belakang umah dengan payung hijau

    ReplyDelete
  9. semoga pengantin baru bahagia hingga ke anak cucu...amin...;)

    ReplyDelete
  10. comelnya pengantin tu.. macam sepupunya juga.. kaler tema tu sgt menarik.. so vibrant..

    ReplyDelete
  11. hanis azla : eh sepupu sy yg lelaki tu. hehehe ~

    nurul: cantik kan, nurul jd pengapit akak leh?

    warna-warna kehidupan: jom kawin cpt :D

    ReplyDelete
  12. tema oren eks..patutlah aor pon oren...hihiihih..moga jodoh mereka berkekalan dan ramai anak.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...