Wednesday, April 25, 2012

Makan Roasted Chicken Whole

Jumaat lepas aku jumpa seseorang. Tengah otw nak p kedai makan, aku rasa macam ada bau ayam panggang yang menyelerakan. 

   Pastu orang tu ckp la : "Memang la ada ayam panggang kat belakang tu"

   Aku : Padanla kuat benor baunye ~ 

Aku pun bawa la balik ayam ni ke rumah aku dalam kesejukan air cond kereta.

Bagi ayam sekali ngn resit lagi. Nak claim la tu. 
RM5.99 @ Giant - tengah harga runtuh! - Promotion sah sehingga 26 April 2012

Balik-balik je dah malam, so esok nya aku makan time lunch ngn family aku. Panaskan dulu ye. baru sedap  macam ayam Kenny Rogers Roaster

OK dah siap dipanaskan. . . .

Nampak tak sayap belah kanan tu dah patah. hehe~ Aku tak sabar sangat then terus ngap dalam mulut. Tak sempat potong lagi. :D

Aksi apa ni ek?

Dah siap potong. Of course la aku amik bahagian drumstik . .  Cicah ngan sos cili ~

Nyum nyum !

43 comments:

  1. sedap
    dulu biler malas mmg gi beli ayam mcm ni la
    rindu plak ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. malas? hehe...beli then terus leh makan kan? :D nnyum nyum

      Delete
  2. Replies
    1. tgh promotion tu sampai esk kat giant

      Delete
  3. buat dah buat dah...sian perut aku

    ReplyDelete
  4. pearkhhh... sedapnyer... murah lak tu harganyer... mana nk dpt kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga promotion di giant sehingga stok masih ada :D

      Delete
  5. adolaaaaa buat rasa nak mkn ayam bakar lak pagi2 ni he3

    ReplyDelete
  6. atoiii.. pagi-pagi dah nampak ayam, lambat lagi nak tunggu lunch ni. hihi

    ReplyDelete
  7. Sama macam anak kakak suka drumstick. Kalau beli ayam 2 aje anak ada tiga so kenalah gigit-gigit share...

    ReplyDelete
  8. mudah dan cepat ..panaskan balik je..enjoy

    ReplyDelete
  9. murahnya..ayam belum masak pun tak dapat harga tu.. ayam mati eksiden ke..hahaha (evil laugh)

    ReplyDelete
  10. Makk aiii, murah giler....ayam sekor pon belas2....mmg runtuh habis ni...hehhehe....apsal haritu kita g giant xde pon...kita x pernah rasa giant nye roasted chicken...kalau mydin, pernah laa....tp harga dia RM9.90 ke RM15...x ingat lak... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. abg din beli .dia kata promotion sampai 26 hb ..esok jela...hehe...

      Delete
  11. sedapnya !
    dah la murah besar pulak tuh.
    haissshhh

    ReplyDelete
  12. yummy! saya pun suka bahagian drumstick...

    ReplyDelete
  13. ayam tuh menggoda la..tergoda gegurl..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gegirl tergoda ke?suh mok mok belikan KR ke..ahaksss...standard sikit ..

      Delete
  14. wah..sedapnya ayam tu :)

    trm kasih follow blog saya n trm ksh jgk atas pendapat. sgt berguna..
    follow sini juga :) salam kenal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun suka bhgn drumstik, kalau tak pun wings...tak suka yg isi tebal...tak best...


      hai dear, tengs drop by my blog n following mine, dtg sini nak follow balik, nice blog!!

      Delete
  15. mak iahhh. terliur gilak. nak cari ah ini ptg mst dpt gak ayam nie

    ReplyDelete
  16. Sedaaaapp.. Kak Fasz.. bila nak belanjer nurul?

    Kak Fasz, Dah boleh reply dah.. ;)

    ReplyDelete
  17. sedap nye..
    tgok pun dah sedap...
    makan apa tah lagi..
    nyam2..
    Pokok Manggis Depan Rumah
    follow sy juga..

    ReplyDelete
  18. wah...sedapnya...nape tibe2 dijual murah..? huhu.. :)

    ReplyDelete
  19. perghhh... MURAH SANGAT laaa... nak cuba makan seekor la pulak... hahahha

    ReplyDelete
  20. fehhh! sedapnyeeee :D untung dapat makan ^^

    ReplyDelete
  21. wow.. kelaparan terus bila melihat ayam tu..

    ReplyDelete
  22. Kelaparan plak tgk ayam mlm2 ni...hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...