Wednesday, April 18, 2012

Manjanya Si Dia ~

Manjanya Si Dia . . .
Dah 3 minggu dia tak mandi . . .
Kalau orang tu mesti dah bebau ucuk . . .
euuuu. . . .

Manjanya Si Dia. . .
Kalau Si Dia???
Bertompok sana sini dah macam peta . . . .
Siap ada orang conteng kat badan Si Dia . . .
Kesian Si Dia. . .
Diperlaku seperti papan hitam . . .

Selalunya aku yang mandikan dia . . .
Seronok dapat mandikan dia . . .
Walaupun letih . . .
Haha ~
Manjanya Si Dia . . .



Manjanya Si Dia . . .
Akhirnya . . .
Setelah 3 minggu baru la dia mandi . . .
Mandi di Seremban. . . .
Suruh orang mandikan (nak suruh mandi sendiri tak boleh)
Mandi bersama luka-luka baru. . .(Luka lama pun belum pulih lagi tambah luka baru)
Mesti pedih kan?
Sorry Sayang ~

Manjanya Si Dia . . .
Nanti kita p klinik . . .
Cari ubat untuk luka yg berdarah tu . . .
Aku memang tak suka makan ubat tp Si Dia haruslah makan ubat. ahaksss~

Manjanya Si Dia . . .
Setiap 2 minggu nak kena mandi . . .
Nak mandi tiap-tiap minggu memang tak larat la . . .



















TQ Allah atas nikmat & rezeki yang diberi


* Maybe ni SALAH SATU mood aku hilang. huhu~ Tapi ni bukan punca utama la.

26 comments:

  1. wahh lawa lah kaler kete fasz...yellowish....nice dan ceria..

    sabar ye ....

    ReplyDelete
  2. kete wane kuning ek.. cantik warna tu.. saya sk hihii

    ReplyDelete
  3. sayangnya pada si dia tu hihi

    ReplyDelete
  4. hehe,,ibarat kekasih ke-2 kan??

    ReplyDelete
  5. ble nak bwk zuan jejalan ngan kereta tu????

    ReplyDelete
  6. buah hati pngarang jntung la niii ;D

    ReplyDelete
  7. eh akk t.jumpa butang follower...mungkin sbb intenet yg tgh slow ni kot, esok akk follo ye

    ReplyDelete
  8. MANJENYE...JAGA BEK2 YE...SI MANJE AKU DH TAK TERJAGE DH...HUHU

    ReplyDelete
  9. ahaks! igtkan sape la td Si Dia tuh! >.<

    semoga Tuan Si Dia, dan Si Dia,, tabah.. ekekee;P

    ReplyDelete
  10. hahaha...manja betul ngan si dia tu.aiyoo..

    ps : umur saya 25 tahun.sebab tu sukati je panggil orang lain kak.hahaha..sori la ye cik faz

    ReplyDelete
  11. kena bagui mandi selalu... kalau tak dia merajuk.... tq sudi singgah..

    ReplyDelete
  12. hee...mmg kena manjakan la...jgn lama sgt tak mandikan dia..merajuk nanti..hee~

    ReplyDelete
  13. hi awak.thanks sebab sudi follow... :)
    u have an awesome personality!may this be the start of something great! :D

    ReplyDelete
  14. Thanks sudi follow. Salam kenal juga. Sayangnya dia kat keta dia. Kira okay lagi kalau kena mandi 2 minggu sekali. Keta saya rasanya dah 3 bulan tak mandi. Hahah. Selekeh gile. *jgn bgtau org ye.

    ReplyDelete
  15. hehehe.. mesti "die" segar je lepas dapat mandi kn.. dh leh bawak jalan2 ni :)

    ReplyDelete
  16. Ok lagi tuu...dari myb kita...sebulan sekali pon susah nk dimandikan...teruk betul tuan dia ni....hahaha

    ReplyDelete
  17. nurul: anak takde lg...nnti dah ada anak betul baru la yg ni tak dipedulikan

    kak sha: tq kak....yellowwish tp degil kotoran

    ReplyDelete
  18. intanberlian: sy pon dah jatuh cinta pd kuning , sblm ni tak suka kuning

    redza: syg la ....

    lyfrina: hehehe

    ReplyDelete
  19. zuan: akak basuh kete ni kat seremban, kalau zuan ada leh dah singgah n bawak jalan2....hehe

    SSL : yup buah hati sy yg sentiasa menemani sy setiap hari sy p keje n balik kmpung

    iza: kalau kau ada kete baru sendiri hasil dr titik peluh ko, maybe kau akan jaga gak...lama2 dah tk jaga...hehe sama je nasib kete aku nnti

    ReplyDelete
  20. nurul : akak mmg ada keturunan di raja...umah akak pon kuning ahakssss...gurau jeeee tp umah mmg kuning tau

    cha_haya: tq for the support..... sy ok :)

    fazrulnoor: sama la nama kite :D

    ReplyDelete
  21. arelan: eh 25...lebih kurang je.tk yah la panggil akak...hahaha :P wekkkkk sy fasz hehehe....

    zie: sama-sama jugak ...

    ezad: bkan merajuk tp ramai duk menegur..kete dah teruk benor....

    Mr Clive: tq mr clive :)

    ReplyDelete
  22. lydsunshine: 3 bulan...sy nye ni manja sgt...dah 3 minggu tak basuh dah jd itam gile....kalau sebulan tak tahu la....nnti nak try tak mandi sebulan...huhu~ arap dia ok...:D

    taufik: lepas je basuh kete ni, gerak balik ke bangi. dia dah jalan byk dah time ni. sampai terluka sana sini

    liza: ikutkan kite malas nak basuh tp dah teruk sangat...kadang 2 minggu tk basuh dia dah itam sgt dah...tkt hitam dia melekat je....kete kuning pon mcm kete putih kene basuh selalu............

    nk try tk basuh 2 bulan leh tk????skali jd itam mcm kete liza...huhu~ fuhhhh.......

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...