Monday, April 2, 2012

Big Apple Donuts & Coffee @ Alamanda, Putrajaya

Sempena hari ulang tahun si Dia (25 Mac 2012)  , aku belikan Big Apple Donuts 6 pcs. ahaksss. . 
"Sorry, ni je yg sy mampu, gaji tak masuk lagi  :D"
Masa ni 24 Mac so gaji tak masuk lagi. :p


Aku beli yg "a box of 6pcs"

Yang cheese tu sedap gila! Boleh la menambah lemah di muka dll.

Jom makan ~ Padahal baru je lepas makan Char Kuew Teow kat Taman Warisan Pertanian tu. haha~
Ingat nak lepak makan kat taman, tp tak jadi sebab nak minum air sekali. So, lepak kat mamak kat Putrajaya.

Semua sedap-sedap. Aku makan 2 donut je, then yang lain Si Dia bawak balik. Tapi yang coklat tu Si Dia bagi kat aku letak dlm tupperware. So sweet >_<

Coconut yg putih ni. Yang kacang tu Si Dia kata paling sedap.

Coklat tu milik aku.

Ok dah bungkus bawak balik , tak habis nak makan sekaligus.

Sekali sekala boleh la makan Big Apple ni , kalau selalu abisla berat badan mesti naik gila-gila. 



14 comments:

  1. pagi2 dah buat orang terliur ni..

    ReplyDelete
  2. memang sedap tapi big apple nye donut manis sangat.selalu sakit gigi kalau makan.wuuuuuu

    ReplyDelete
  3. hai.. hadiahkan donuts jek ke?? ahakss...

    ReplyDelete
  4. man: auto post.hehehe~ nyum nyum sedap !

    arelan: mmg la manis, sbb tu skali skala je leh makan....kalau beli tuk family ramai2 okla...sbb makan ramai2....

    madam: ha'a, bersederhana. duit tkde la madam. lain la madam...byk je income...hehe~ nnti kite de duit lebih, beli la dia something speacial

    ReplyDelete
  5. sedapnye kalau dpt makan utk breakfast..saje je kan..ahaha..

    ReplyDelete
  6. teliur ah...balik nie nak singgah big apple alamanda ah....hehehee...

    ReplyDelete
  7. Mana gmbr si dia..nk tgk nk tgk... :P

    ReplyDelete
  8. Waaaaa dah lama x amkan big apple.. nurul suka choholics jer.. ;)

    ReplyDelete
  9. Dap nyew.... ngeee... pos sini cikit

    ReplyDelete
  10. best laaaaa.. makan2 epal besar

    ReplyDelete
  11. btui komen Arelan tuh, sakit gg kalo mkn tp mmg sedap. paling akak minat adalah duren2. kurang2 musti oder 2. kedua akak akak minat donashi...hihihih..awww! romantik tuh sambut kat tempat manis...

    ReplyDelete
  12. wah gi dating tak ajak hehehe
    p/s tapi donut ni mmg menggemukkanzz

    ReplyDelete
  13. Hurmm.... saya makan donut biasa je ...tak pandai makan DONUT MAHAL-MAHAL nie... siap ade govt.TAX lagi tu...ekekekeke

    ReplyDelete
  14. MAHAL KAT ALMANDA...LAMA DAH TAK PI SANA...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...