Monday, April 23, 2012

Jom Join Peraduan iPunya! Beli & Menang P1

Packet One Networks (Malaysia) Sdn Bhd ("P1") telah menganjurkan satu peraduan yang menawarkan hadiah sangat menarik dan lumyaan. Peraduan iPunya! Beli & Menang” P1

Pertandingan ini akan berlangsung dari 20 April hingga 17 Jun 2012 dan akan dibuka kepada para pelanggan baru mana-mana pelan P1 (ForHome™, ToGo™, atau OnePlan™) sepanjang tempoh peraduan. 


Syarat-syarat untuk menyertai pertandingan seperti berikut:

1 - Melanggan untuk P1 Broadband di p1.com.my/services
2-  Daftar untuk Self Care akaun di p1.com.my/selfcare
3-  Log masuk ke akaun selia sendiri , hantar borang peraduan online & jawab dua soalan.

Pemenang akan dihubungi melalui SMS, email dan laman web P1 pada akhir Jun 2012.

Hadiah-hadiah yang ditawarkan kepada pemenang :

Grand Prize : 1 x Volkswagen Golf TSI
Other Prize :  5 x Samsung galaxy Note
                   10 x Kamera Wifi Samsung
                   20 x Pembesar Suara X-mini   
Peluang untuk menang pelbagai hadiah menarik & lumaya. Jika saya menjadi salah satu pemenang untuk peraduan iPunya ini, pastinya akan merasa gembira yang teramat. Lagi-lagi kalau dapat menang hadiah utama "Volkswagen Golf TSI" !!! Dapat Samsung Galaxy Note pun dah rasa best gila. Semua hadiah yang aku impikan ~_~

Untuk maklumat lanjut tentang peraduan dan perancangan P1, sila lawati www.p1.com.my/ipunyacontest

29 comments:

  1. Pandai diorang nak tarik pelanggan kan.. ;)
    P1 ni laju dak?

    ReplyDelete
  2. saya kalau masuk confirm tak dapat. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum cube belum tahu la nurul. rezeki di tgn Allah tau

      Delete
  3. menarik....kalau menang lagi menarik... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. of course la Aien, kalau menang lagi la best kan.

      Delete
  4. Replies
    1. menarik dan lumayan sungguh. menjadi idaman smua

      Delete
  5. syarat pertama pun tak lepas tu ..

    ReplyDelete
  6. alah p1 service kat rumah sewa saya ni tak bagus. huk huk

    tapi hadiah lumayan tuh

    ReplyDelete
  7. huhu.. xlayak nk join... sbb syarat2 dia tu

    ReplyDelete
  8. salam kenal...huhuu xlayak nak turut serta le..apapun semoga berjaya ye..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga.....knp tak layak pulak?

      Delete
  9. hee...taktik tarik pelanggan ni...hee..tapi hadiah2 dia mmg menarik..:D

    ReplyDelete
  10. strategi marketing diorg ni....sy x langgan bband..huhu..melepas peluang

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. hadiah dia mmg best buat sy termimpi2. :D

      Delete
  12. hadiah dia memang best tapi cam tak sampai tahap nak tukar P1 lagi.cukup la ngan berukband ni.hehehe

    ReplyDelete
  13. perghhhh hadiah dierrr bapak aaarr....setailo giler!!!heeheh
    mesti nak join! XD

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...