Tuesday, April 3, 2012

MEGA SALE @ JAKEL

Sekarang dah masuk bulan April, bagi aku dah boleh prepare untuk baju raya dah. So, jom la kita borong kain kat JAKEL. Untuk Ada potongan sehingga 70% siap cabutan bertuah sekali ,hadiah utama dia Perodua Viva. Teringat pulak hadiah Kipas yang family aku dpt dari Thank-Q Pavilion. Hadiah utama dia pun kereta VIVA tapi kitorang dapat kipas Panasonic je. Boleh la dari tak dapat apa-apa.


Moh ramai-ramai kita serbu ke JAKEL
23 Mac - 15 April 2012


15 comments:

  1. yeaayyy!!..jom shopping kainnnnnn..jom serbu jackel!!..;p

    ReplyDelete
  2. Falsya: JAKEL la....bukan JACKEL ...mcm JACOB je...heheheh

    ReplyDelete
  3. aiyoo...Jackel ada gedung lelaki tak ?haha

    ReplyDelete
  4. AKTIVITI kegemaran gadis dan wanita.... - SHOPPING SAKAN...!!!

    ReplyDelete
  5. br dpt singgah cni..sory faz..busy body..letih tol..haaa...cm syiok je jakel sale..

    ReplyDelete
  6. amboii.. awalnya!!!! jakel besau tu dekat je ngan umah i tu..

    ReplyDelete
  7. wow!! berita paling gumbira untuk diri perempuan!!! yeeeyy..mood shopingg...!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. spudin: bj lelaki pon ada la, sapa kata jakel tuk perempuan je????

    ReplyDelete
  9. kak sha: pulun jgn tak pulun, sy alhamdulillah dah settle thn lepas, akak ni mesti ganti byk kan?bersalin ek?

    hazman: ye kami suka shopping,raya dah nak dekat la.

    ReplyDelete
  10. diah: mmg la syiokkkkkkkkk....jom shopping !!!!

    madam: amboi mem promote nampak? gedung terbesar kat mana ek?

    dyabunga: borong jgn tak borong, borong sampai abis duit

    syuhada: berita buruk tuk lelaki bernama suami...hahahahaha

    ReplyDelete
  11. Wah awalnyer... tapi nurul dah ade 3 pasang kain.. hihihihi ;)

    ReplyDelete
  12. nurul: mak aiiii sampai 3 psg ni? lg cpt persiapan ni. akak slalu raya biasa2 je. satu pon dah cukup.

    ReplyDelete
  13. AWALNYA PREPARE UNTUK RAYA HIHIHI KITA BELUM BELI LAGI TAU...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...