Sunday, April 1, 2012

Mini Gathering di Kediaman Dato' LF @ Bandar Baru Bangi

Tadi pegi gathering di Musolla Ehsan, Syeksen 3 Bandar Baru Bangi. Dekat sangat dengan rumah aku ni. 5 minit tak sampai. So terjah jela . Aku tak bawak kamera pun. So takde gambar yg diambil. Dapatla berkenalan & berjumpa dengan beberapa blogger yang aku rasa aku selalu gak terjah & komen kat blog diorang. Dapat la merapatkan ukhuwah sesama blogger. Alhamdulillah. . .

Dato' LF - Selaku tuan rumah. Sangat peramah orang nya.

Antara blogger yang hadir :


Mamadiana ni wife PCL. . 
Aku lepak dengan dia dalam umah Dato LF td. Sejuk dan nyaman je .:D



Baby akak sungguh comel ok. :)

Uncle ni pun ada. Selalu komen kat blog dia je, tak sangka lak dpt jumpa. huhu~




Aku lepak kejap je, sebab nk pegi kenduri di Seremban. Tapi at last tak jadi p kenduri oleh sebab-sebab yang tak dapat di elakkan. huhu~ Apa-apa pun best dapat jumpa & berkenalan dengan blogger-blogger ni.

p/s : tq pada yang invite

22 comments:

  1. pantas...sgguh teruja bila ada yang sudi memeriahkan lagi majlis tersebut. Tq dtg.

    ReplyDelete
  2. PCL: dtg tanpa di rancang, pg ni baru tahu ....huhu~

    best gak dpt jumpa blogger ni. ~

    ReplyDelete
  3. apasal kita tak ambik gambar sama-sama tadi...? huhu

    ReplyDelete
  4. uncle: sbb uncle dh nak balik td. sy plak tk bawak kamera..kalau tk dah snap gambar uncle 10 keping dah...hehe

    ReplyDelete
  5. zuan: akak slalu komen kat blog diorg je. td baru kenal n jumpa.. huhu.

    td akak nk p kenduri di seremban, dewan stadium paroi tp tk jadi ....huhu~

    ReplyDelete
  6. best laaaa ada minin gathering

    ReplyDelete
  7. kid: nk ajak kid, tp tgk status kid bersama my sha n my ilham....huhu~

    ReplyDelete
  8. Memang selalu lepak kat Dato Lf blog..dia memang sempoi..
    tapi sekarang agak jarang2 updated dengar sakit ke Dato

    ReplyDelete
  9. Maaf sebab tak sempat hendak berkenalan lebih rapat tadi. Kakcik sebenarnya dalam keadaan yang agak tergesa2. Nak hantar anak ke Banting dan kemudian kena ambil anak yang lain di Selayang. Sampai balik ke rumah pun dah jam 4.30, terus sambung memasak.

    ReplyDelete
  10. hanif: td jumpa dato' ok je. maybe dia busy ngn majlis surau dll

    kakcik: tkpe paham...smua pon dah berkeluarga, sy je belum lg...huhu~

    smua busy ngn anak-anak, sy suami pon belum ada lg...:D

    ReplyDelete
  11. Salam,
    Amat menghargai kehadiran fas. InsyaAllah kita bertemu lagi. Isteri LF kirim salam

    ReplyDelete
  12. waalaikumussalam dato LF....insyaAllah.....

    :)

    ReplyDelete
  13. best2...teringin nak join kalau ada lagi

    ReplyDelete
  14. eh.. kenapa i tak dapat invitation pun???

    ReplyDelete
  15. man: sonok dpt jumpa blogger2

    zarul: nnti next kalau ada lagi...jom ramai2...tp ni pot luck tau...leh tgk fb kak ros(nasi kerabu )

    nurul: best.nnti next gathering join ek

    madam: kite pon tahu pg ahad.nnti kalau ada lg, kite gtau k

    ReplyDelete
  16. Eh gmbr yg 1st tu masjid kan...??

    ReplyDelete
  17. liza; tu blog Dato' LF....banner dia.akak copy je....

    pojie: PM no phone ko, lain kali kalau ada lg aku leh terus call ko...bukan nk ngorat pon...ahakssss....

    ReplyDelete
  18. SERONOKKAN..DAPAT JUMPA BLOGGER...CIK ROSE KALAU JUMPA KAT LUAR BLOGGER MAMPUS TAK KENAL HIHIHI

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...